Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posibilul motiv pentru care a renunţat Simona Halep la serviciile lui Darren Cahill. Accidentările şi-au spus cuvântul | EXCLUSIV

Posibilul motiv pentru care a renunţat Simona Halep la serviciile lui Darren Cahill. Accidentările şi-au spus cuvântul | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a renunţat la serviciile lui Darren Cahill, iar Dumitru Dragomir speculează că sportiva ar fi luat această decizie din pricina salariului pe care i-l plătea antrenorului său.

În ultimele zile, Simona Halep a anunţat că s-a despărţit, din nou, de Darren Cahill. Sportiva româncă a fost pregătită şase ani de australian şi a dezvăluit că nu va mai colabora cu acesta, mulţumindu-i pentru aportul său până acum.

După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren şi cu mine am decis că e timpul să ne încheiem relaţia. Îţi mulţumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoarea de tenis şi o persoană mai bună”, a fost mesajul transmis de Halep.

Deşi sportiva nu a vrut să ofere verun motiv referitor la ce a cauzat despărţirea, Dumitru Dragomir este de părere că salariul lui Cahill a fost în spatele acestei decizii. După ce Simona a fost accidentată mult timp şi de abia a prins turnee, având să şi participe la mai puţine competiţii în viitor, Dumitru Dragomir susţine că suma oferită antrenorului nu era una echitabilă.

Posibilul motiv pentru care a renunţat Simona Halep la serviciile lui Darren Cahill

Domnule, eu cred că a făcut bine că a renunţat la Darren Cahill. Şi asta nu pentru că ea ar intenţiona să se retragă, nici pe departe. Simona va mai juca mult timp tenis de aici încolo. Doar că nu e normal să plăteşti un om cu atâţia bani (n.r. un milion de euro pe an), când ştii că ai doar trei turnee la care participi.

Eu cred că ea ar trebui să-şi găsească un antrenor căruia să-i dea 100.000 de euro pe an şi a rezolvat problema. Dacă va fi ca ea şi Toni să aibă un copil în viitorul foarte apropiat, foarte bine, sunt doi oameni frumoşi, bogaţi, realizaţi, vor avea o familie împlinită”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: simona halepdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare