Experiențe împreună.
You are here:

Postare surprinzătoare a Martinei Navratilova. Cum i-a ironizat fosta jucătoare de tenis pe soţii Trump

Postare surprinzătoare a Martinei Navratilova. Cum i-a ironizat fosta jucătoare de tenis pe soţii Trumpgalerie foto

Tenis

Fosta mare jucătoare de tenis, Martina Navratilova, cu 18 titluri de Grand Slam în palmares, profită de orice moment pentru a-l ironiza pe Donald Trump.

Martina Navratilova este unul dintre cei mai mari contestatari ai preşedintelui Statelor Unite ale Americii. Dacă tot vin sărbătorile de iarnă, fosta mare jucătoare a editat o fotografie de Crăciun în care apar Donald şi Melania Trump, din 2017, şi a postat-o pe contul personal de Instagram.

Marea problemă este că Navratilova s-a folosit de fotografiile nud pe care le-a realizat Melania Trump, în 1997, iar acum celebra poză de la Casa Albă este, de fapt, una în care Prima Doamnă a SUA apare dezbracată, cu părţile intime acoperite de câteva decoraţiuni discrete de Crăciun.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Martina Navratilova, război cu Donald Trump

În vara acestui an, Martina Navratilova a fost avertizată de organizatorii de la Wimbledon pentru că nu a respectat codul vestimentar.

Fosta mare campioana participă în competiţia legendelor de la Wimbledon, dar la ultimul meci a apărut pe teren cu o şapcă albă, pe care era scris cu roşu "Impeach", cu referire la momentul în care Donald Trump era în pericolul de a fi pus sub acuzare în SUA.

Codul vestimentar de la Wimbledon interzice categoric ca sportivii sa aibă înscrisuri de altă culoare în afară de alb, astfel că Navratilova a fost nevoită să renunţe la şapcă.

"Vă cer scuze pentru şapcă. Am uitat că o aveam pe cap", a declarat Navratilova.

Navratilova este una dintre cele mai mari opozante ale lui Donald Trump, criticând în dese rânduri politica preşedintelui SUA.

viewscnt
Articole similare