Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postecoglou, mesaj clar despre Drăguşin: ”Dacă ar fi fost interesat doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa”

Postecoglou, mesaj clar despre Drăguşin: ”Dacă ar fi fost interesat doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa”

Premier League

Comentarii

Antrenorul celor de la Tottenham, Ange Postecoglou (58 de ani), a lămurit situaţia fundaşului român Radu Drăguşin (22 de ani).

Tottenham o va primi pe teren propriu cu Wolverhampton, sâmbătă, 17 februarie, de la ora 17:00, în etapa a 25-a din Premier League.

Postecoglu îl linişteşte pe Drăguşin: ”Nu l-am cumpărat pentru şase luni”

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Ange Postecoglou a vorbit şi despre situaţia lui Radu Drăguşin, fundaşul central adus de Spurs în luna ianuarie.

De când a ajuns la Londra, internaţionalul român a bifat doar trei partide şi în toate a intrat în minutele de final, iar antrenorul lui Tottenham a ţinut să precizeze că Drăguşin se află încă în proces de adaptare la fotbalul englez.

"Drăguşin este excelent, munceşte din greu. La Genoa juca. Dacă ar fi fost interesat doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să mergi la cluburi mari, face parte din proces (n.r. situaţia de a nu juca). 

Ştia asta şi de aceea mi l-am dorit, pentru că era conştient de ce provocare îl va aştepta aici, dar şi de faptul că meciurile nu îi vor fi garantate.

Drăguşin se adaptează. Avem un stil de joc mult diferit faţă de cel cu care el era obişnuit. L-am folosit în meciuri şi cred că s-a descurcat bine atunci când a evoluat.

Repet, nu l-am cumpărat pentru şase luni. L-am adus la acest club pentru o perioadă lungă, iar în acest sezon deja am văzut ce impact a existat când că am pierdut doi fundaşi centrali (n.r. pe Romero şi Van de Ven, care au fost accidentaţi). 

Nu vreau ca acest lucru să se repete în viitor, aşa că Radu este aici. În următoarele trei-patru luni, cele de dinainte de finalul sezonului, trebuie să se adapteze şi să muncească din greu.

Drăguşin e remarcabil la antrenamente, are o atitudine grozavă. Ceilalaţi jucători i-au văzut cu adevărat calităţile şi este gata să joace", a declarat Postecoglou, la conferinţa de presă, potrivit Football London.

În clasamentul din Premier League, Tottenham ocupă locul 4, cu 47 de puncte acumulate în 24 de runde.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamstranieriange postecoglu 

viewscnt
Articole similare