Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postul lui Corneliu Papură la U Craiova, în mare pericol. Un SUPER antrenor recunoaşte: "Sunt la curent cu tot ce e acolo"

Postul lui Corneliu Papură la U Craiova, în mare pericol. Un SUPER antrenor recunoaşte: "Sunt la curent cu tot ce e acolo"
Comentarii

Edward Iordănescu a vorbit pentru Telekom Sport despre posibilitatea reluării Ligii 1 şi problemele pe care le ridică lipsa de activitate din această perioadă de pauză provocată de pandemia de coronavirus

Tehnicianul formaţiei medieşene, unul dintre cei mai bine cotaţi din Liga 1 în acest moment, crede că perioada de întrerupere a Ligii 1, va afecta randamentul jucătorilor şi al echipelor: "Cu cât perioada de întrerupere este mai mare, cu atât ai nevoie de mai mult timp ca să repui echipa pe picioare. Minimum trei săptămâni şi asta cu riscuri majore de predispoziţie pentru accidentări" a declarat Edward Iordănescu.

Postul lui Papură la U Craiova, în pericol

Antrenorul Mediaşului este din ce în ce mai des vehiculat ca posibil viitor antrenor al U Craiova, echipă antrenată în prezent de Corneliu Papură. Într-o declaraţie făcută pentru Telekom Sport, Edward Iordănescu a surprins, afirmând că ştie cum decurg lucrurile în Bănie, cel puţin la nivelul antrenamentelor: "Noi toţi am intrat în şomaj tehnic. În momentul de faţă nici dacă ne-am dori nu am putea să ne reunim să ne pregătim. Ştiu că şi Craiova se antrenează şi chiar pot să spun că acolo chiar sunt mai la curent cu ce se întâmplă pentru că întâmplător am mai auzit şi am jucători cu care am mai colaborat. Se antrenează câte trei, separat, cu distanţă. Pentru că dacă nu se dă drumul în următoarea perioadă, noi vorbim de minim trei săptămâni plus săptămâna competiţională, ar însemna o lună de pregătire. Avem 3 săptămâni de pregătire şi săptămâna competiţională. Mi-e şi teamă să mă gândesc ce soluţii se vor găsi şi atunci mi-e greu în momentul de faţă ca să dau garanţii chiar dacă mi-ar plăcea asta" a mai declarat Edward Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Numit în iarna lui 2019 la Mediaş, Edward Iordănescu a câştigat 18 din cele 42 de meciuri disputate pe banca tehnică a ardelenilor. În alte 12 a terminat la egalitate. În 42 de partide, Gaz Metan a încasat 43 de goluri, dar a marcat 54. O medie excelentă, pentru o formaţie fără pretenţii de cupe europene.

Afla mai multe despre: edward iordănescu, , gaz metan medias 

viewscnt
Articole similare