Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postul lui Ernesto Valverde este în pericol. Prima reacţie a tehnicianului catalanilor după eşecul din Supercupa Spaniei

Postul lui Ernesto Valverde este în pericol. Prima reacţie a tehnicianului catalanilor după eşecul din Supercupa Spaniei

FC Barcelona

Comentarii

Atletico Madrid, locul doi în ediţia trecută a campionatului Spaniei, s-a calificat, joi, în finala Supercupei, trecând în semifinale de campioana FC Barcelona, scor 3-2. Catalanii au condus cu 2-1.

La finalul partidei, antrenorul Barcelonei Ernesto Valverde a fost din nou pus la zid de presa catalană şi de fani. Tehnicianul de origine bască are şanse mici să mai rămână şi din sezonul viitor la FC Barcelona.

"A fost un meci intens, pe care cred că l-am dominat. Atât la nivelul posesiei, cât şi la nivelul ocaziilor de gol, cred că am fost echipa superioară. Ne-au marcat goluri într-o manieră surprinzătoare şi asta ne-a costat. La final, ei merg mai departe. Cred că toate golurile date de Atletico au venit ca urmare a unor erori. Ne asumăm cu toţii asta şi mergem mai departe. Avem totul sub control, dar i-am ajutat să reintre în meci şi asta a fost. Cred că au şi ei meritul lor pentru că au crezut până în ultima clipă în şansa lor" a declarat Ernesto Valverde după meci.

Supercupa Spaniei: Barcelona - Atletico Madrid 2-3. Simeone: "Meritele sunt ale băieţilor mei!"

"Când joci cu echipele cele mai bune din lume şi ştii ce nivel au, trebuie să faci totul pentru a te ridica 1la acelaşi nivel. Ieri (n.r miercuri), Real a făcut un meci senzaţional fără jucători ca Bale sau Benzema. Barcelona a făcut de asemenea un meci bun contra noastră, dar noi am fost cei care am crezut până la final în şansa noastră. Avem în faţă o super finală şi vrem să o câştigăm. Merite? Jucătorii mei au toate meritele pentru acest succes. Au crezut până la capăt că putem câştiga şi au reuşit" a spus şi Diego Simeone după semifinala cu Barcelona.

Pentru prima dată de când antrenează Atletico de Madrid, argentinianul a reuşit să treacă în dreptul reuşitelor echipei sale contra Barcelonei cifra 3.Simeone a întâlnit-o pe Barcelona de 22 de ori. Au fost 16 meciuri în La Liga, 4 în Copa del Rey şi 2 în Supercupa Spaniei. Nu a câştigat niciodată, terminând de 8 ori la egalitate şi pierzând alte 14 dueluri. Singurele victorii au fost în Cupele Europene.

 

Afla mai multe despre: ernesto valverdebarcelonadiego simeone 

viewscnt
Articole similare