Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pot să fiu şi mai bună decât Simona”. Bianca Andreescu a pierdut finala de la Auckland, după ce a fost la un game de triumf

”Pot să fiu şi mai bună decât Simona”. Bianca Andreescu a pierdut finala de la Auckland, după ce a fost la un game de triumf

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu, numărul 152 mondial, a pierdut în mod surprinzător finala cu Julia George (6-2 5-7 1-6), după ce a condus la un moment dat cu 6-2 şi 5-4. Jucătoare din Germania a reuşit să revină în setul doi de la 5-4 (5-7) şi să se impună în decisiv cu 6-1.

Aceasta a fost prima finală WTA din cariera tinerei jucătoare canadiene de origine română.

În semifinale Bianca trecuse cu 6-3, 6-3, de taiwaneza Su-Wei Hsieh, favorita numărul 3 a turneului feminin de tenis de la Auckland, dotat cu premii totale in valoare de 250.000 dolari.

Într-un interviu în exlcusivitate pentru Telekom Sport, Bianca Andreescu afirma că şi-ar dori să o întreacă pe Simona Halep în ceea ce priveşte performanţele, iar la început de 2019 pare că a trecut la fapte: ”Da, ăsta e visul meu, visul meu e să fiu numărul unu mondial, dar dacă pot să fiu şi mai bună decât Simona, să fie”, spunea Bianca.

În drumul spre finală, jucătoare canadiană a trecut de două adversare de top: daneza Caroline Wozniacki şi americanca Venus Williams.

Afla mai multe despre: teniswtabianca andreeascu 

viewscnt
Articole similare