Experiențe împreună.
You are here:

Potrivit exit-poll-urilor, campionul mondial Daniel Ghiţă are şanse mari să devină deputat

Potrivit exit-poll-urilor, campionul mondial Daniel Ghiţă are şanse mari să devină deputat

Diverse

Comentarii

Peste 5,6 milioane de români au votat duminică, până la ora 20:00. Campionul mondial, Daniel Ghiţă, are şanse mari să devină deputat din partea partidului pe care îl reprezintă.

Fostul luptător K1 Daniel Ghiţă deschide lista PSD la Camera Deputaţilor în Ilfov. În Bucureşti, prezenţa la ora 20:00 era 30,20 %.

La Camera Deputaţilor, partidul reprezentat de Daniel Ghiţă a obţinut potrivit unui Exit Poll Avantgarde, 30.5%. 

Ghiţă şi-a motivat candidatura prin sprijinul pe care vrea să-l ofere românilor şi copiiilor din ţara noastră. ”Pentru copiii României, pentru toţi românii, pentru ca votul vostru să conteze! Rămân PATRIOT până la moarte şi voi lupta pentru oamenii de rând, ca votul vostru să conteze! Doamne Ajută! Nihil Sine Deo” a scris Ghiţă, în ziua în care şi-a lansat oficial candidatura.

În trecut, în 2016, Daniel Ghiţă a fost câteva luni membrul unei formaţiuni naţionaliste din ţara noastră. Ghiţă, cel mai titrat luptător român, este cunoscut şi pentru rivalitatea cu Cătălin Moroşanu. Această rivalitate devine şi una politică, pentru că Moroşanu este membru PNL. De remarcat că judeţul Ilfov a fost printre judeţele cu cea mai mare prezenţă la vot: 34.08% la ora 19:00.

Cine este Daniel Ghiţă. ”Samuraiul Sălbatic” este considerat cel mai bun luptător K1 din România

Daniel Ghiţă a fost supranumit ”Samuraiul Sălbatic” şi este un luptător de kickboxing, categoria supergrea.

Ultima dată a luptat împotriva lui Petr Vondracek, pe care l-a învins prin KO în prima rundă. Ghiţă s-a remarcat prin victorii impresionante bifate în cariera sa, contra unor nume foarte cunoscute din lumea kickboxing-ului mondial, aşa cum sunt Errol Zimmerman, Anderson Silva, Brice Guidon, Dzevad Poturak sau Sergei Lascenko. A disputat inclusiv meciuri cu luptători uriaşi precum Semmy Schilit sau Rico Verhoeven.

În 2000, Daniel Ghiţă a fost campion european la Muay Thai, iar în 2010 a devenit finalist la gala K1 de la Tokyo. În 2012 a cucerit titlul mondial la gala ”Its Showtime”, categoria grea.

Peste 5,6 milioane de români au votat duminică, până la ora 20:00, cu o oră înaintea închiderii secţiilor de votare, ceea ce înseamnă o prezenţă de 31,11 %. Cei mai numeroşi sunt votanţii din categoria de vârstă 45 - 64, urmaţi de cei de peste 65 de ani. Cea mai slabă prezenţă se înregistrează la categoria 18 - 24 de ani.

viewscnt
Articole similare