Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Povara" de care Ianis Hagi "nu va scăpa" şi sfatul pentru 2018 primit de jucătorul Fiorentinei

"Povara" de care Ianis Hagi "nu va scăpa" şi sfatul pentru 2018 primit de jucătorul Fiorentinei

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul naţionalei U21 a României, Daniel Isăilă, îl sfătuieşte pe Ianis Hagi să plece de la Fiorentina, dacă situaţia sa va rămâne neschimbată la gruparea viola. În prezent, Ianis nu primeşte şanse de a evolua în prima echipă a trupei din Firenze, iar Isăilă consideră că mijlocaşul e la vârsta la care e mai important să joace meci de meci, într-o echipă unde îşi poate pune calităţile în valoare decât să fie rezervă la o echipă importantă cum e Fiorentina.

Isăilă spune că Ianis e cu siguranţă apăsat de faptul că e fiul lui Gheorghe Hagi şi îi recomandă să-şi construiască propria identitate, pentru a se putea detaşa de imaginea celebrului său tată.
 

"E important să se ducă acolo unde se pliază pe sistemul de joc, pe antrenor, pe colegi şi să joace meci de meci, pentru că are nişte calităţi extraordinare. Este tendinţa asta de a face comparaţie între el şi tatăl său, din păcate nu va scăpa de această ”povară” într-un fel, pentru că nu trebuie să fie o povară, este o mândrie să fii, din punctul meu de vedere, fiul lui Gheorghe Hagi. El trebuie să îşi contruiască propria identitate", a spus Daniel Isăilă pentru ProSport.

Afla mai multe despre: ianis hagidaniel isailatransfer 

viewscnt
Articole similare