Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poveste emoţionantă cu Simona Halep. Gestul superb făcut de româncă în vara acestui an: "Lumea nu ştie asemenea lucruri, dar trebuie să afle acum"

Poveste emoţionantă cu Simona Halep. Gestul superb făcut de româncă în vara acestui an: "Lumea nu ştie asemenea lucruri, dar trebuie să afle acum"

Tenis

Comentarii

Antrenoarea Karolinei Plişkova, Rannae Stubbs, a dezvăluit un episod care a avut-o în centrul atenţiei pe Simona Halep.

De şase ori câştigătoare în turneele de Grand Slam, Stubbs a relatat felul în care Simona Halep a ajutat-o să ajungă de la Montreal la Cincinnati, în vara acestui an, când se afla într-o criză de timp.

"Dumnezeule, daca aş putea să aleg vreodată să comentez un meci, cu siguranţă, ar fi unul în care joacă Simona Halep. Pur şi simplu, este fabuloasă. Dar nu este doar o jucătoare extraordinară, ci şi o persoană pe măsură! M-a luat cu ea în avion într-un zbor de la Montreal la Cincinnati şi este o persoană atât de dulce, atât de umilă!

O persoană extraordinară, lumea trebuie să ştie asta! Darren a întrebat-o <<De ce ai luat-o pe Rannae la Cincinnati?>>, iar ea a spus: <<Am luat-o pentru că este o persoană foarte de treabă>>. Lumea nu ştie astfel de lucruri de culise în general, dar e timpul să le afle. Simona este o persoană atât de bună cum rar găseşti", a spus Rennae Stubbs la Singapore.

Afla mai multe despre: simona halepkarolina pliskovateniswta 

viewscnt
Articole similare