Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poveste fabuloasă cu Hamutovski, Aliuţă şi Claudiu Răducanu! ”Asta m-a pus să-i zic lui Iovan”. Toţi fotbaliştii de la Steaua au început să râdă

Poveste fabuloasă cu Hamutovski, Aliuţă şi Claudiu Răducanu! ”Asta m-a pus să-i zic lui Iovan”. Toţi fotbaliştii de la Steaua au început să râdă

FCSB

Comentarii

Vasili Hamutovski a fost unul dintre cei mai valoroşi portari străini care au evoluat în campionatul românesc. S-a făcut remarcat la Steaua, iar apoi a revenit în Liga I în tricoul Petrolului. În Ghencea a trăit însă cele mai importante momente din cariera sa.

Hamutovski a povestit un episod amuzant pe care l-a avut în primele sale luni de la venirea la Steaua.

Aliuţă era omul care se ocupa de atmosfera de la echipă. Făcea mereu caterincă în vestiar sau la antrenamente. El ştia puţin limba rusă, fusese la Şahtior înainte, şi m-a rugat să-i zic antrenorului secund, Iovan era atunci, câteva cuvinte în limba română.

Eu le-am zis şi toată lumea a început să râdă. Nu ştiam ce înseamnă, dar am aflat după că nu era chiar bine ce am zis”, a spus Hamutovski, la GSP LIVE.

Chiar dacă au fost multe poveşti cu Claudiu Răducanu în rol principal, Hamutovski a rămas totuşi cu o părere bună despre cel poreclit ”Blocnotes”: ”Un atacant foarte bun, extrem de periculos pentru portari. Foarte rapid. Era liniştit, îl ajuta mult şi grupul”, a spus fostul portar al Stelei.

Afla mai multe despre: hamutovskisteauaaliutaraducanu 

viewscnt
Articole similare