Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poveste fabuloasă din fotbalul mare: ”Ca să semnez cu Real Madrid, a trebuit să mă ascund într-un hotel”

Poveste fabuloasă din fotbalul mare: ”Ca să semnez cu Real Madrid, a trebuit să mă ascund într-un hotel”

Real Madrid

Comentarii

Igor Jovicevic a semnat în 1991 cu Real Madrid, dar cariera sa cunoscut o pantă descdentă în următorii ani.

Puţină lume şi-l aminteşte pe Igor Jovicevic, un fotbalist care la începutul anilor 90 era considerat noul Zvonimir Boban din fotbalul mare.

Jovicevic a început fotbalul la Dinamo Zagreb, dar la 17 ani era deja urmărit de Real Madrid, Bayern Munchen şi AC Milan. Şi-a dorit atât de mult transferul la Real Madrid, încât recunoaşte că a trebuit să facă multe pentru ca acesta să se producă.

În cele din urmă, legendarul club blanco a plătit 1 milion de dolari în 1991 pentru cel mai talentat tânăr fotbalist croat la acea vreme: ”Aveam doar 17 ani şi am avut o discuţie cu Vicente del Bosque, cel care venise să vadă Campionatul European Under 17. Am fost desemnat cel mai bun fotbalist al turneului şi am primit în câteva ore cel puţin 10 oferte. Cei de la Verona s-au deplasat în două ore până la hotelul unde eram cantonaţi. Chiar nu ştiu cum au făcut asta atât de rapid. Eu voiam să merg la Real Madrid, ceea ce am şi făcut după o discuţie cu domnul Zapata. Doar că s-a făcut totul în mare secret, şi a trebuit să mă ascund în hotel, să mă deghizez în anumite zile, doar pentru a nu fi descoperit de presă. Erau multe cluburi care mă doreau şi Dinamo Zagreb voia mulţi bani pentru mine. La final, m-a descoperit un reporter, dar era târziu. Semnasem deja cu Real Madrid” şi-a amintit Igor Jovicevic.

Igor a jucat patru ani pentru echipa secundă a clubului, dar s-a întors ulterior în Croaţia. A mai jucat pentru Yokohama, Guarani, Metz , Shenyang sau Zhuhai, iar în prezent este antrenor profesionist, şi tehnicianul formaţiei Dinamo Zagreb. La Real Madrid el a avut ocazia să lucreze sub comanda tânărului pe atunci, Rafael Benitez şi să joace alături de Raul sau Guti.

Afla mai multe despre: igor jovicevic 

viewscnt
Articole similare