Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poveste impresionantă de Crăciun cu Florin Niţă: "Am lucrat într-o fabrică de cozonaci, eram al nimănui, trebuia să depăşesc toate nenorocirile!"

Poveste impresionantă de Crăciun cu Florin Niţă: "Am lucrat într-o fabrică de cozonaci, eram al nimănui, trebuia să depăşesc toate nenorocirile!"

Stranieri

Comentarii

La începutul acestui an, Florin Niţă, pleca de la FCSB şi ajungea în Cehia la Sparta Praga. Echipa din capitala Cehiei plătea 2 milioane de euro pentru transferul definitiv al fotbalistului, dar povestea de viaţă a lui Florin e una impresionantă.

"Merg la biserică în fiecare săptămână. Sunt foarte credincios. De când eram copil mergeam la Ţigăneşti la biserică, acolo îl am pe părintele Calinic, care este şi duhovnicul meu. Face parte din familia mea şi îi mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-a dat. Am trăit cu aceste reguli nescrise şi toate poruncile lui Dumnezeu, care trebuie respectate cu sfinţenie, fiindcă altfel nu ai nicio şansă să treci peste încercările vieţii. Dacă vrei să îţi faci nişte planuri, să te ţii de ele şi să depăşeşti toate nenorocirile pe care ţi le dă viaţa, ăsta e secretul", povesteşte Niţă.

Într-un interviu pentru GSP, Florin îşi dezvăluia povestea incredibilă de viaţă. "Offf. Au fost atâtea, nici nu ştiu pe care să-l aleg ca fiind cel mai greu... Cred că atunci când am rămas singur! Singur, singur.... Fără părinţi, fără bunici, fără nimeni. Atunci am luat viaţa-n piept de unul singur. Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă şi nu e nicio ruşine să mergi să munceşti, să câştigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândeşti lângă cine să stai, cu cine să vorbeşti. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare...". 

 

 

 

Afla mai multe despre: florin nitastranieripovestecehia 

viewscnt
Articole similare