Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea continuă! Un nou transfer important pentru Junior Moraes! Unde a ajuns jucătorul despre care Jean Pădureanu spunea că e "putred de la lovituri"

Povestea continuă! Un nou transfer important pentru Junior Moraes! Unde a ajuns jucătorul despre care Jean Pădureanu spunea că e "putred de la lovituri"galerie foto

Campionate

Comentarii

Brazilianul Junior Moraes, unul dintre cei mai buni jucători stărini care au trecut prin Liga 1, a prins un nou transfer important în această vară.

După aproape trei sezoane petrecute la Dinamo Kiev (ultimele şase luni petrecute în China, sub formă de împrumut), fostul atacant al Gloriei Bistriţa a semnat cu marea rivală Şahtior Doneţk.

"Mi-am dorit mult să joc pentru Şahtior! Ţelul meu principal e să devin campion cu ei!", a spus brazilianul.



În vârstă de 31 de ani, Moraes a ajuns în Liga 1 în 2010, când a impresionat în tricoul Gloriei Bistriţa cu 18 goluri marcate în 32 de meciuri. Ulterior, brazilianul a semnat cu Metalurg Doneţk, însă mutarea a picat după ce conducătorul de atunci al Gloriei, Jean Pădureanu, declara că atacantul era "putred de la lovituri".

"Îmi pare rău de el, era un atacant foarte bun, dar am fost nevoit să-l dau. De ce? Pentru că era putred de lovituri şi risca o accidentare gravă în acest retur. El era cel mai bun jucător al echipei şi probabil că ar fi fost ţinta tuturor atacurilor. Aşa, am luat şi bani pe el şi am scăpat şi de o obsesie", spunea Pădureanu la începutul lui 2011.

Declaraţia a declanşat un scandal imens, iar ucranienii au refuzat să mai plătească suma de transfer (700.000 de euro). În cele din urmă, Moraes a jucat un an în Bulgaria, la ŢSKA Sofia şi a ajuns ulterior la Metalurg.

Cu evoluţii excelente, atacantul a semnat în 2015 cu Dinamo Kiev, iar acum prinde un nou transfer important şi va juca pentru marea rivală Şahtior.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: junior moraestransfersahtiordinamo kievfscbgloria bistrita 

viewscnt
Articole similare