Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea devenită clasică: de la cerşetor şi hoţ, la fotbalist multimilionar. Un star din Premier League a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa

Povestea devenită clasică: de la cerşetor şi hoţ, la fotbalist multimilionar. Un star din Premier League a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sagalerie foto

Premier League

Comentarii

Drumul lui Mamadou Sakho, de la Crystal Palace, spre fotbalul de top a fost extrem de dificil. La 21 de ani era căpitan la PSG, dar puţini fani ştiau din ce mediu provenea.

Mamadou Sakho are 28 de ani şi este unul dintre fundaşii de fier din Premier League. Om de bază la Crystal Palace, francezul a venit de la Liverpool, după ce şi-a început cariera la PSG. Într-un interviu acordat CNN, Sakho a făcut dezvăluiri incredibile din viaţa sa.

"Am avut o copilărie dificilă, dar acele momente m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi. Ştiu ce înseamnă să nu ai mâncare în frigider, să îţi fie frig şi să dormi în stradă. Uneori trebuia să cerşesc sau să fur pentru a-mi lua de mâncare. Aceasta a fost copilăria mea", a declarat Mamadou Sakho.

Rămaşi orfani de tată la 13 ani, Sakho şi cei şase fraţi au trăit într-o suburbie a Parisului. Salvarea lor a venit de la Mamadou, care, în ciuda greutăţilor, s-a ţinut de fotbal la juniorii lui PSG. La 17 ani debuta în echipa mare, iar la 21 devenea căpitan. A câştigat un titlu cu parizienii, în 2013, apoi şi-a început aventura în Anglia.



"Fotbalul m-a ajutat să schimb viaţa familiei mele. Fotbalul m-a învăţat că trebuie să dai ceva înapoi, să le oferi bucurii oamenilor, iar când sunt pe teren dau totul pentru fani", a declarat fotbalistul care deţine o fundaţie care îi ajută pe puştii aflaţi în aceeaşi situaţie cu cea din copilăria sa.


 

Afla mai multe despre: mamadou sakhocrystal palaceliverpoolcopilariedezvaluiri 

viewscnt
Articole similare