Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea emoţionantă a lui Mane. Cum a ajuns să ţină cu Liverpool de mic copil: "Eram în satul meu şi mă uitam la televizor". Ce le-a promis rudelor

Povestea emoţionantă a lui Mane. Cum a ajuns să ţină cu Liverpool de mic copil: "Eram în satul meu şi mă uitam la televizor". Ce le-a promis rudelor
Comentarii

Mijlocaşul lui Liverpool, Sadio Mane, a trimis 300 de tricouri ale finalistei Ligii Campionilor în satul său natal din Senegal, Bambali, relatează The Guardian.

“Îmi amintesc de finala Milan – Liverpool, din 2005. 0-3, apoi 3-3 şi lovituri de departajare. O amintire importantă pentru mine. Am văzut meciul din satul meu, Bambali. Îmi amintesc că eram cu un prieten bun şi la 0-3 era doborât total. Nu s-a mai uitat şi a fugit. Apoi, la final, s-a întors şi nu îi venea să creadă. Nici în ziua de azi nu-i vine să creadă. S-a întors la final, când Liverpool câştigase. Nu eram fan Liverpool atunci, ţineam cu Barcelona.

Amicul meu din copilărie locuieşte tot în Senegal. Numele lui este Youssouph Diatta. Mi-a cerut ca, de data asta, Liverpool să nu fie condusă cu 3-0. În ziua finalei Ligii Campionilor, nimeni din sat nu va munci. Familia mea locuieşte acolo. Mama mea şi unchiul meu. Vor vedea cu toţii meciul. Satul are 2.000 de locuitori. Am cumpărat 300 de tricouri ale echipei Liverpool pentru a le trimite oamenilor din sat, astfel încât fanii să le poarte în timpul finalei. Eu voi merge acolo la vară, după Cupa Mondială, şi sper că le voi arăta tuturor o medalie de câştigător”, a declarat Mane.

Finala Ligii Campionilor, Real Madrid – Liverpool, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, la Kiev, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: sadio maneliverpoolliga campionilorsenegalbambalireal madrid 

viewscnt
Articole similare