Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea emoţionantă a lui Ovidiu Hoban. Veteranul CFR-ului a trecut printr-o adevărată dramă: ”Am fost tratat de un veterinar!”

Povestea emoţionantă a lui Ovidiu Hoban. Veteranul CFR-ului a trecut printr-o adevărată dramă:  ”Am fost tratat de un veterinar!”

CFR Cluj

Comentarii

Veteranul lui CFR Cluj, mijlocaşul Ovidiu Hoban, a povestit unul dintre cele mai dificile momente din prin care a trecut la începutul carierei sale de fotbalist.

Ajuns la 37 de ani, triplul campion cu CFR Cluj şi-a amintit că a avut o infecţie cu stafilococ şi că a fost tratat de un medic veterinar printr-o metodă complet atipică.

”Deloc, deloc. Am fost bolnav atunci. Trăiam într-o… (n.r. - se uită în gol şi îşi caută cuvintele). Nici nu ştiu cum să încep. E o perioadă grea. Eram în condiţii mizere. Am fost cumpărat de clubul privat Blănuri Oradea de la Baia Mare. Am mers la Oradea şi stăteam într-un internat, erau condiţii mizere. Din păcate am avut o infecţie în sânge, un stafilococ. (n.r.- se opreşte) E o perioadă de care nu-mi place să vorbesc.

Am avut doi ani probleme cu stafilococul, între 18 şi 20 de ani. Nu puteam nicicum să mai joc. Îmi apăreau tot timpul flegmoane, ajungeam la operaţie, luam antibiotice foarte puternice, iar trei-patru cinci luni nu puteam să joc. Aproape că nu mă puteam mişca. Atunci, toţi colegii mei de echipă de la FC Bihor plecau pe la 18 ani. Mihai Neşu a plecat la Steaua, mulţi, mulţi, dar eu din păcate eram bolnăvicios. Făceam multe injecţii şi multe operaţii. (...) Am fost tratat de stafilococ de socrul antrenorului meu care era veterinar. (...) Îmi trăgea sânge, mi-l amesteca împreună cu o soluţie şi mi-l reintroducea în burtă. Nu ştiu exact ce făcea, dar din fericire m-a vindecat.”, a declarat Ovidiu Hoban pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: ovidiu hobancfr cluj 

viewscnt
Articole similare