Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea fotbalistul din România transferat în schimbul a două containere metalice face înconjurul lumii

Povestea fotbalistul din România transferat în schimbul a două containere metalice face înconjurul lumii

Liga 2

Comentarii

Când credeai că le-ai văzut şi auzit pe toate, fotbalul românesc ţine să îţi demonstreze din plin contrariul.

Ultimul caz vine din Liga 2, acolo unde Viitorul Pandurii Târgu Jiu a transferat un atacant camerunez, pe Aziz Njoya Njifakue, de la CSM Lugoj, în schimbul a două containere metalice.

Fotbalist transferat în schimbul a două containere metalice

Sezonul trecut, Aziz a marcat 44 de goluri pentru formaţia din Lugoj, fiind unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 4.

CSM Lugoj a anunţat despărţirea de jucător prin intermediul reţelelor sociale.

Pierdem numărul 9 al echipei, după o perioadă în care a marcat un număr impresionant de goluri, acest lucru a făcut să îl remarce o echipă de liga a doua, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Aşa este mai bine pentru toţi. Urăm succes atât celor ce l-au achiziţionat, cât şi jucătorului. Clubul a pierdut pe o parte, dar a câştigat pe alta”, au anunţat aceştia.

Chiar dacă iniţial nu au vrut să detalieze care sunt plusurile acestei vânzări, clubul lugojean a recunoscut că s-au primit în schimbul fotbalistului două containere metalice, care vor fi folosite drept vestiare la noua bază a Liceului Agricol.

Subiectul transferului în schimbul a două containere metalice a făcut rapid înconjurul lumii: din Spania, până în Slovenia, Croaţia sau chiar Camerun.

”Un transfer care s-a încheiat în ultimele minute va deveni, mai mult decât sigur, unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului.

Atacantul camerunez de 27 de ani a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, liga a doua, transferat de la CSM Lugoj, liga a patra. Însă, în locul unei sume de bani, a fost un troc: două containere de metal”, au notat cei de la Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: aziz njoya njifakuecsm lugoj 

viewscnt
Articole similare