Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea incredibilă a celui mai nou transfer al Realului: "Am fost în scaunul cu rotile, mi-au spus că nu o să mai joc niciodată"

Povestea incredibilă a celui mai nou transfer al Realului: "Am fost în scaunul cu rotile, mi-au spus că nu o să mai joc niciodată"

Real Madrid

Comentarii

Fundaşul francez Ferland Mendy este cel mai nou transfer al Realului. Galacticii l-au prezentat oficial pe jucătorul pe care au plătit aproape 50 de milioane de euro lui Olympique Lyon.

Mendy a fost prezentat miercuri la Madrid şi, deşi nu s-a bucurat de acelaşi interes din parte fanilor ca în cazul lui Hazard, a fost şi el extrem de bine primit. Câteva mii de fani au venit pe Santiago Bernabeu să îl vadă pentru prima oară pe francez în tricoul Realului.

Înainte de a intra pe teren, Mendy a susţinut o conferinţă de presă, în care a vorbit şi despre un moment mai puţin ştiut din cariera sa. La 15 ani era să se lase de fotbal.

"Când aveam 15 ani a trebuit să fac o operaţie la şold. Mi-au spus că nu o să mai joc niciodată. Am fost în scaunul cu rotile o perioadă, apoi şapte sau opt luni am rămas în spital să mă recuperez, ca să încep să merg din nou. Iar acum joc pentru Real Madrid... este cu adevărat ceva incredibil.

Nu obişnuiesc să vorbesc despre greutăţile prin care am trecut. Mai degrabă mi-au dat ambiţia să ajung unde am ajuns astăzi. Nu m-am predat niciodată, am crezut tot timpul în visul meu, un vis care s-a îndeplinit acum, când fac parte din cel mai mare club din lume", a declarat Mendy la întâlnirea cu jurnaliştii spanioli.

În vârstă de 24 de ani, Ferland Mendy joacă pe postul de fundaş stânga, iar în ultimii doi ani a evoluat pentru Olympique Lyon. El fusese transferat de la Le Havre pentru 5 milioane de euro, iar doi ani mai târziu a fost vândut la Real pentru 48 de milioane de euro, cu clauze care pot duce suma de transfer la 55 de milioane.

 

În cei doi ani petrecuţi la Lyon, Mendy a jucat 79 de meciuri în toate competiţiile, în care a marcat trei goluri şi a dat 7 pase decisive.

Afla mai multe despre: ferland mandyreal madridtransferprezentare 

viewscnt
Articole similare