Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poveşti de Mondial | Beiranvand, portarul crescut printre oi

Poveşti de Mondial | Beiranvand, portarul crescut printre oi

Cupa Mondială

Comentarii

Alireza Beiranvand este cel ce apără poarta Iranului la Mondialul din Rusia. Acesta a avut 3 intervenţii decisive în victoria împotriva Marocului.

Însă înainte de a deveni jucător profesionist, Beiranvand a fost păstor de oi în regiunea muntoasă Lorestan, până ca familia sa să se stabilească definitiv în Sarabias: "Tatălui meu nu-i plăcea fotbalul", îşi aminteşte jucătorul.

Sătul de această situţie, Alireza a hotărât să-şi împlinească visul de a deveni un jucător pofesionist de fotbal. Pentru a fi posibil a fost nevoit să ceară bani unei rude pentru a putea călători la Teheran. În autobuz se afla şi Hossein Feiz, cel ce dirija clubul local.

Pentru a putea plăti antrenamentele, iranianul a fost nevoit să doarmă pe străzi o perioadă, primul său loc de muncă fiind la o spălătorie de maşini.

Jucătorul îşi aminteşte că într-o zi cineva la confundat cu un cerşetor, trezindu-se astfel cu un pumn de bani. Beiranvand a mărturisit că a avut parte de un mic dejun copios în acea dimineaţă.

Înainte de a începe cariera ca jucător profesionist a mai lucrat într-o pizzerie şi ca măturător. Acum joacă la Persepolis campioana Iranului în sezonul 2017-2018.

articol scris de Diana Bostan
 

Afla mai multe despre: beiranvarndiranportar 

viewscnt
Articole similare