Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poveşti incredibile despre Ioan Niculae. Dezvăluiri inedite făcute de Fatai despre patronul Astrei: "A venit odată la mine şi m-a întrebat direct. Am fost surprins"

Poveşti incredibile despre Ioan Niculae. Dezvăluiri inedite făcute de Fatai despre patronul Astrei: "A venit odată la mine şi m-a întrebat direct. Am fost surprins"

Astra Giurgiu

Comentarii

Deşi, în acest moment, jucătorii Astrei se plâng că sunt neplătiţi de trei luni, patronul giurgiuvenilor are parte şi de cuvinte de laudă din partea unui fost fotbalist al Astrei.

Kehinde Fatai a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din istoria Astrei. Mijlocaşul nigerian a evoluat pentru giurgiuveni între 2010 şi 2013, apoi a revenit pentru încă un sezon, între 2014 şi 2015. În prezent, Fatai este legitimat în Belarus, la Dinamo Minsk.

Deşi a părăsit Liga I de mai bine de trei ani, Kehinde Fatai şi-a amintit de felul în care a fost tratat de patronul Astrei în momentul în care evolua pentru echipa sa: "Dacă Niculae te place, este gata să-ţi ofere totul. Când jucam la Astra, acest om mi-a oferit un apartament, o maşină şi un ceas Rolex foarte scump. Îmi aduc aminte cum, în 2014, inaintea meciului cu Lyon, Niculae mi-a spus: <<Dacă vei marca şi vom ajunge în faza grupelor, vei zbura cu mine în avionul meu privat la următorul meci!>>. Am marcat şi am câştigat cu 2-1, iar la meciul următor, cu Celtic, am mers în avionul privat cu patronul.

Înainte de acest moment, însă, Astra se lupta pentru salvarea de la retrogradare. Îmi aduc aminte că, în 2010, înaintea unui meci cu Sportul, Niculae mi-a zis că, dacă dau gol şi câştigăm, pot să-i cer orice vreau. La final, am marcat şi am câştigat cu 1-0 şi ne-am salvat de la retrogradare.

După meci, Niculae a venit la mine şi m-a întrebat: <<Ce-ti doresti?>>. I-am spus că vreau sa-mi schimb maşina. <<Ce masina vrei?'>>, m-a întrebat din nou şi i-am raspuns că-mi plac BMW-urile. Au trecut câteva ore, am ajuns acasa la Ploiesti, mancam pizza cu prietenii si primesc un telefon de la cineva din conducere, care mi-a spus sa ies pe strada. Am iesit si in fata mea era un BMW nou cu zero kilometri! Am fost foarte surprins. Apoi, Niculae mi-a spus ca l-am facut fericit!", a povestit Fatai pentru ziare.com.

Afla mai multe despre: fataiastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare