Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Poză de colecţie". Cum au reacţionat "tricolorii" mici la întâlnirea cu Marcelo pe străzile din Marbella: "Sperăm să ajungem cât mai aproape de nivelul lui"

"Poză de colecţie". Cum au reacţionat "tricolorii" mici la întâlnirea cu Marcelo pe străzile din Marbella: "Sperăm să ajungem cât mai aproape de nivelul lui"

Echipa națională

Comentarii

Câţiva jucători din lotul naţionalei de tineret din Spania s-au întălnit cu Marcelo pe străzile din Marbella, acolo unde are loc cantonamentul elevilor lui Rădoi. Denis Drăguş i-a urat succes jucătorului lui Real Madrid :) În timp ce pentru Radu Boboc a fost o "poză de colecţie".

"E un sentiment frumos să ai lângă tine unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, pe noi unii cred că ne-a motivat să îl vedem şi sperămsă ajungem cât mai aproape de nivelul lui. Nu am vorbit, am făcut doar o poză şi i-am urat succes. Cred că din 10 în 10 metri era oprit pentru poză şi ne gândeam cum ar fi să ajungem şi noi la nivelul ăsta", a declarat Denis Drăguş. Fotbalistul Viitorului a dezvăluit, însă, că este fanul rivalei echipei la care joacă Marcelo: "Ţin cu Barcelona".

În timp ce Radu Boboc, care joacă tot ca fundaş lateral, doar că în banda dreaptă, speră să aibă în viitor colegi de nivelul brazilianului: "E un sentiment foarte plăcut să te întâlneşti cu unul dintre cei mai buni fundaşi laterali din lume, este un om simplu, un om foarte ok, ne-a tratat foarte frumos şi ne bucurăm că am reuşit să facem acea poză cu el. Poză de colecţie, normal. Sperăm să ajungem la un nivel mare şi să putem să avem şi colegi de nivelul lui".

Afla mai multe despre: denis dragusradu bobocromania u21 

viewscnt
Articole similare