Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poziţia Craiovei după parcursul echipei în Liga I: ”Nu ne convine” + Ce obiectiv au oltenii EXCLUSIV

Poziţia Craiovei după parcursul echipei în Liga I: ”Nu ne convine” + Ce obiectiv au oltenii EXCLUSIV
Comentarii

Gruparea din Bănie ocupă locul 5 la finalul lui 2021, cu 32 de puncte acumulate în cele 21 de etape scurse din Liga 1. Rezultatele sunt mult sub aşteptările conducerii!

Poziţia Craiovei după parcursul echipei în Liga I: ”Nu ne convine” + Ce obiectiv au oltenii EXCLUSIV

Şapte meciuri consecutive fără victorie are Universitatea Craiova în Liga I. În urma parcursului slab din ultima perioadă, cu ultimul succes din campionat înregistrat pe 30 octombrie, oltenii au mari emoţii acum chiar şi pentru calificarea în play-off.

Deşi startul sezonului a fost unul cu planuri mari pentru conducerea clubului, care îşi anunţase intenţiile pentru lupta la titlu. Fără victorie în ultimele 7 etape din Liga 1, Universitatea Craiova a căzut până pe locul 5, la nu mai puţin de 15 puncte în spatele liderului CFR Cluj. În condiţiile în care obiectivul era titlul, rezultatele sunt considerate catastrofale!

Sorin Cârţu, preşedintele Craiovei, a vorbit despre situaţia din Bănie. Rezultatele nu il mulţumesc pe oficialul din Bănie. 

”Turul ăsta de campionat şi 5 meciul din retur..,. deci sezonul asta nu ne convine ceea ce s-a intâmplat, pozitia pe care o ocupăm şi aşteptăm să recuperăm acest lucru şi să schimbăm poziţia noastră pentru că nu este in conformitate cu ceea ce dorim de la echipă, interesul care se dă pentru această echipă.

E greu să mai crezi in obectivul acela de a câştiga campionatul. Ne-a a rămas al doilea obiectiv, acest al doilea trofeu, cupa! E cel mai important acum, dar până să ajungi să joci Cupa, să joci semifinalele, trebuie in campionat să iţi consolidezi o poziţie

Din asta de play-off pentru că play-off-ul iţi creeaza o altă stare de spirit, jucătorilor un alt confort. Atâta timp cât eşti pe locul 5 la egalitate de puncte cu Farul, cu Rapid, nu foarte departe de ceilalţi...

Trebuie schimbată total atitudinea care a fost pentru aceste ultime 7 partide pentru că sunt astea 7 au fost aşa dezamăgitoare... Ai câştigat foarte puţine puncte din 21 puse in joc, ai câştigat vreo 2 sau 3...”, a declarat Sorin Cârţu pentru telekomsport.ro. 

Jucătorii Universităţii Craiova au intrat deja în vacanţă, iar reunirea este programată pe 2 ianuarie. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovasorin cârţu 

viewscnt
Articole similare