Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poziţie oficială despre transferul lui Vukusic de la FCSB la un lider din Europa! Clubul care-l scapă de Gigi Becali

Poziţie oficială despre transferul lui Vukusic de la FCSB la un lider din Europa! Clubul care-l scapă de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Croatul Ante Vukusic (29 de ani) se va despărţi de FCSB peste o lună, iar agentul fotbalistului îi caută o nouă echipă atacantului. Fotbalistul interzis în echipa FCSB-ului de Gigi Becali ar putea reveni în Slovenia, iar fosta sa echipă nu a exclus transferul.

Aventura lui Ante Vukusic la FCSB se va terminat după doar cinci meciuri jucate şi niciun gol marcat. La 29 de ani, atacantul încă se bucură de cifrele din trecut, atunci când a fost golgheter în Slovenia, iar aceasta poate fi noua sa destinaţie. 

Anunţ oficial despre transferul lui Ante Vukusic

Gigi Becali a avut nevoie de doar câteva meciuri pentru a trage o concluzie despre Ante Vukusic. Finanţatorul a preferat inclusiv să joace fără un atacant de meserie decât să-l mai introducă în echipă. Totuşi, aventura în România pentru croat ar fi putut arăta altfel. 

Sepsi l-a dorit în iarnă, Vukusic îşi dăduse acordul, dar Mihai Stoica a reuşit să-l facă pe fotbalist să se răzgândească, iar acesta a semnat cu actualul lider din Liga 1. 

În următoarea perioadă, vârful ar putea reveni în Slovenia, variantă vehiculată des de presa slovenă, mai ales că actualul jucător de la FCSB va fi liber de contract. 

Publicaţia Ekipa a anunţat, în urmă cu câteva zile, că atacantul tras pe linie moartă de Gigi Becali poate reveni la fosta echipă, NK Olimpija Ljubljana. 

Între timp, a apărut şi o poziţie oficială dinspre clubul sloven. Zeljko Mandaric, partenerul de afaceri al preşedintelui Olimpijei, Milan Mandaric, nu a negat o posibilă revenire a lui Ante Vukusic. 

"Pentru moment, nu suntem cu gândul la revenirea lui Ante Vukusic. Rămâne de văzut ce se întâmplă la finalul sezonului. Ne concentrăm pe ceea ce ne aşteaptă în lupta pentru campionat", a declarat omul de afaceri pentru sursa citată. 

Ce spunea Gigi Becali despre Ante Vukusic

Gigi Becali a fost sincer şi a mărturisit, în direct, la Pro X: „Cred că trebuie să şi le facă (n.r. bagajele). A fost cuminte, s-a antrenat bine. Iî dau banii şi du-te cu Dumnezeu, asta este”.

Ante Vukusic a jucat timp de două sezoane la NK Olimpija Ljubljana, unde ajunsese într-un conflict, pe finalul aventurii, cu câţiva oficiali ai echipei. 

NK Olimpija Ljubljana e lider în Slovenia, cu 51 de puncte, cu două mai multe decât Maribor. 

Afla mai multe despre: ante vukusicfcsbgigi becalitransfer ante vukusicante vukusic slovenia 

viewscnt
Articole similare