Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prea mici şi pentru Macedonia de Nord. Concluzia îngrijorătoare trasă de Florin Răducioiu: "Ăsta e adevărul" | EXCLUSIV

Prea mici şi pentru Macedonia de Nord. Concluzia îngrijorătoare trasă de Florin Răducioiu: "Ăsta e adevărul" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu a comentat finalul drumului României spre Campionatul Mondial din 2022, după ultima etapă a grupelor.

Florin Răducioiu: "Spunem acelaşi lucru de ani de zile"

Tricolorii au ratat încă o prezenţă la Campionatul Mondial, iar Florin Răducioiu a făcut o paralelă între naţionala României şi cea a Macedoniei de Nord. 

"Nu uitaţi că Macedonia de Nord vine după EURO. La această echipă joacă nişte fotbalişti foarte buni. Era o grupă uşoară, dar asta e realitatea. Spunem acelaşi lucru de ani de zile şi nu putem avea pretenţii mai mari. Am stat la mâna noastră acum câteva zile. Am vorbit de ce acum câteva zile. Nu am fost în stare să înscriem Islandei, ei le-au dat trei. A fost prea puţin să emitem pretenţii la baraj. Era uşoară grupă, dar Macedonia e o echipă mult mai puternică, cu o voinţă mai mare decât a noastră. Au dat 23 de goluri, foarte multe în această campanie. Ăsta e adevărul. 

E clar că e dezamăgire, pentru că, repet... Când am terminat 0-0, în Ghencea, am zis că s-a terminat. Rădoi era resemnat, nu am crezut niciodată. Ei au bătut clar, noi nu am reuşit să dăm gol", a declarat Florin Răducioiu.  

România a ratat o nouă ediţie a Campionatului Mondial

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

Tot duminică, Macedonia de Nord a învins cu 3-1 Islanda

Clasamentul final al grupei J: Germania – 27 de puncte, Macedonia de Nord - 18 puncte, România - 17 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 9 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania s-a calificat la CM din Qatar, iar Macedonia de Nord va juca la baraj pentru CM.

 

Afla mai multe despre: florin raducioiuromaniaromania islandaliechtenstein romania 

viewscnt
Articole similare