Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Prea multe greşeli, n-aveam voie!". Dan Petrescu, extrem de supărat după egalul cu U Craiova. A reclamat un penalty neprimit

"Prea multe greşeli, n-aveam voie!". Dan Petrescu, extrem de supărat după egalul cu U Craiova. A reclamat un penalty neprimit

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului cu U Craiova (1-1, în Bănie), în care echipa sa a fost egalată în ultimele secunde. "Bursucul" a spus că elevii săi n-aveau voie să facă atâtea greşeli câte au făcut şi a reclamat un penalty neprimit.

"Prea multe greşeli, n-aveam voie!". Dan Petrescu, extrem de supărat după egalul cu U Craiova. A reclamat un penalty neprimit

U Craiova a egalat pe CFR Cluj în ultimele secunde, prin golul lui Gustavo din minutul 90+6, iar echipa lui Dan Petrescu este la al treilea egal consecutiv de când a început Liga 1 în 2022. Dan Petrescu a reclamat un penalty neprimit de CFR CLuj şi a spus că e foarte supărat pe greşelile făcute de elevii săi.

Petrescu a spus că singurul aspect pozitiv din cele trei egaluri făcute de CFR cu FCSB, FC Botoşani şi U Craiova este acela că formaţia campioană a României nu a pierdut.

"Ce să mai zic dacă al treilea meci la rând suntem egalaţi pe final? Craiova a jucat bine, meritau egalul. N-aveam voie să luăm roşu, n-aveam voie să luăm gol. Au fost prea multe greşeli, plătim greşelile astea. N-am făcut niciun egal înainte de pauză.

Craiova a început foarte bine repriza a doua, au calitate, au avut ocazii. N-am ce să reproşez, nimic, la nimeni, sunt prea supărat. Aş vrea să-l văd şi să vorbesc după. Trebuie să plec acum, mulţumită celor care au făcut programările şi nu ne vor pe primul loc. Sunt foarte, foarte trist. E al treilea meci la rând.

Jocul se joacă pe goluri, pe victorii, trei egaluri nu ne ajută la nimic. Singurul lucru pozitiv e că n-am pierdut. Când iei în ultima secundă gol, chiar în ultima secundă... Nu mai putem zice nimic. Sunt convins că a fost un penalty clar la Debeljuh, o să-l vedeţi.

N-am ce să-i reproşez lui Haţegan. Am pierdut puncte, nu viteză. Noi am jucat bine trei meciuri, dar din păcate n-am câştigat. N-avem voie, indiferent ce se întâmplă cu banii, vom primii banii sută la sută. Nu cred că ar trebui să găsim o scuză", a spus Dan Petrescu, la flash-interviu, la Telekom Sport.

U Craiova - CFR Cluj 1-1, în Liga 1

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a primului eşalon, în care gazdele au egalat la ultima fază.

Golul clujenilor a fost marcat de Petrila, în minutul 14. Pentru Craiova a egalat Gustavo, în minutul 90+6.

De la clujeni a fost eliminat Camora, în minutul 84, când a primit al doilea cartonaş galben.

La final a fost eliminat şi Bălgrădean, însă el direct.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (Vlădoiu ’83), Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu (Gustavo ’46), Creţu, Mateiu (Căpăţînă ’83), Baiaram (Vînă ’78) – Ivan, Koljic (Markovic ’73) . Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu (Chipciu ’63), Boateng, Deac (Cestor ’87) – Omrani (Sacko ’63), Debeljuh (Buş ’79), Petrila (Birligea ’87). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Papp ’42, Koljic ‘45+3 / Graovac ’38, Deac ’47, Camora ’59, ’84, Debeljuh ’77, Chipciu ‘90+2

Cartonaşe roşii: Camora: ‘84, Bălgrădean '90+6

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Radu Adrian Ghinguleac, Ferencz Tunyogi – Andrei Florin Chivulete

Observatori: Ioan Mironaş, Liviu Ciubotariu

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare