Experiențe împreună.
You are here:

Precizări de ultimă oră ale UEFA după ce România - Norvegia a fost anulat. Care sunt eventualele consecinţe

Precizări de ultimă oră ale UEFA după ce România - Norvegia a fost anulat. Care sunt eventualele consecinţe

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a notat, sâmbătă seară, pe site-ul oficial, că UEFA a revenit cu o comunicare oficială mai detaliată privind situaţia partidei România - Norvegia, care a fost anulată, şi consecinţele ulterioare.

Astfel, forul continental informează că speţa va ajunge la Corpul de Control, Etică şi Disciplină pentru o decizie ce va fi luată “potrivit regulilor speciale aplicabile partidelor din competiţiile UEFA la nivel de echipe naţionale, aşa cum au fost acestea aprobate de Comitetul Executiv UEFA din 29 august 2020”.

FRF menţionează că documentul pe care comunicarea UEFA îl inserează, cel aprobat de CEX UEFA şi la care se face referire mai sus, conţine 4 principii dintre care unul (principiul 3) face referire la situaţia actuală:

3) Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federaţia care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorţi (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administraţia UEFA”.

Meciul România – Norvegia era programat duminică, la ora 21:45, pe Arena Naţională, dar nu se va mai disputa, după ce oaspeţii nu am mai putut face deplasarea la Bucureşti, acest lucru fiindu-le interzis de autorităţi, ca urmare a unui caz de coronavirus în lotul norvegienilor.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV VIDEO Fabulos. Imagini de senzatie cu Gica Hagi care canta melodiile lui Dinamo....