Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Precizările Federaţiei Române de Fotbal privind incidentele de la Paris, în care a fost implicat arbitrul român Sebastian Colţescu

Precizările Federaţiei Române de Fotbal privind incidentele de la Paris, în care a fost implicat arbitrul român Sebastian Colţescu

Fotbal

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a luat act de cele întâmplate la partida din Liga Campionilor, PSG – Istanbul Başakşehir, partidă întreruptă în minutul 14, în urma unui incident în care a fost implicat Sebastian Colţescu, cel de-al patrulea oficial al meciului.

Partida nu a mai continuat, iar UEFA va analiza incidentul. Federaţia Română de Fotbal aşteaptă raportul forului de la Nyon pentru a afla exact cele petrecute şi pentru a acţiona în consecinţă! Federaţia Română de Fotbal se delimitează ferm de orice acţiune sau declaraţie cu tentă rasistă sau xenofobă!

Reamintim că meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Basaksehir, din grupele Ligii Campionilor, a fost întreruptă după ce Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism de membrii formaţiei turce, după ce acesta l-a numit "negru" pe asistentul lui Okan Buruk, Pierre Webo, într-un dialog cu centralul Ovidiu Haţegan. Moment în care membrii staff-ului şi jucătorii, în special Demba Ba, au sărit ca arşi şi au refuzat să mai joace meciul.

Meciul dintre PSG şi Basaksehir se va relua, miercuri, de la ora 20.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare