Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Predicţia lui MM Stoica se adevereşte! Anunţ de ultim moment despre câţi spectatori vor fi la FCSB - DAC: "Cifrele cu Saburtalo sunt istorie"

Predicţia lui MM Stoica se adevereşte! Anunţ de ultim moment despre câţi spectatori vor fi la FCSB - DAC: "Cifrele cu Saburtalo sunt istorie"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, se aşteaptă la un public numeros pe Arena Naţională la returul cu DAC 1904 Dunajská Streda.

Câţi spectatori vor fi la FCSB - DAC 1904 Dunajská Streda

  • FCSB - DAC 1904 Dunajská Streda, manşa secundă a turului al treilea preliminar Conference League, porneşte de la 1-0 pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. Meciul e programat joi, de la 20:30, pe Arena Naţională, live text pe Orangesport.ro. 

Duminică, conducătorul echipei bucureştene a anunţat, pentru Orange Sport, că s-au vândut 15.000 de bilete online şi că se aşteaptă la peste 30.000 de oameni pe cel mai mare stadion al ţării

Până marţi, peste 10.000 de bilete s-au mai vândut, cu câteva zile înainte de startul partidei de pe Arena Naţională. 

Într-un anunţ pe pagina personală de Facebook, Mihai Stoica a susţinut că asistenţa de la FCSB - Saburtalo de 25.000 de spectatori va fi doborâtă şi nu a ratat ocazia de a sublinia un aspect neplăcut pentru alte echipe din Superligă. 

"Mai sunt două zile de “case” şi s-au dat deja cam cât s-ar bucura unii să dea într-un sezon. Doar că nu dau.

Cifrele cu Saburtalo sunt istorie…", a scris expertul Orange Sport. 

De asemenea, managerul general al FCSB a dat asigurări că echipa pe care o reprezintă şi suporterii nu pot fi acuzaţi de rasism din partea UEFA, care a blocat o peluză pentru returul cu DAC. La partida cu Saburtalo, din galeria FCSB-ului s-a auzit cântectul clasic adresat rivalilor de la Rapid. 

Pentru meciul cu slovacii şi calificarea în play-off-ul Conference League, Nicolae Dică îl va avea la dispoziţie pe Florinel Coman, recuperat miraculos după accidentare, în doar câteva zile, la clinica din Belgrad a Marijanei Kovacevic. 

Afla mai multe despre: fcsbspectatori fcsbbilete fcsbfcsb - dac 1904 dunajská stredamihai stoica 

viewscnt
Articole similare