Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Predicţii de la pariori: Simona Halep, favorită la Australian Open

Predicţii de la pariori: Simona Halep, favorită la Australian Opengalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep este a patra favorită la câştigarea competiţiei feminine a Turneului de Grand Slam Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie), potrivit cotelor antepost fixate de bookmakeri.

Simona Halep este a patra favorită la câştigarea competiţiei feminine a Turneului de Grand Slam Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie), potrivit cotelor antepost fixate de bookmakeri. Din păcate, Bianca Andreescu nu va participa, din cauza unei accidentări.

Românca a ajuns în Australia pe 4 ianuarie pentru a se acomoda cât mai bine la condiţiile de acolo, unele cu adevărat speciale în acest an, ţinând cont de incendiile care fac ca aerul să fie irespirabil în unele regiuni.

Încălzirea şi-a făcut-o la Adelaide, unde a trecut într-un prim meci de Alja Tomljanovic (2-0 la seturi), dar apoi a fost învinsă, în sferturile de finală, de Aryna Sabalenko (0-2 la seturi), într-un meci în care a pierdut 14 game-uri la rând.

Favorita numărul 1 a bookmakerilor este Serena Williams, urmată de Barty şi Osaka.

Top 5 favorite potrivit cotelor antepost fixate de bookmakeri

 

Serena Williams (9 WTA) – cotă 3.25

Serena Williams nu a mai câştigat un turneu de Grand Slam din 2017 (Australian Open), când era gravidă în opt săptămâni. De la revenirea pe teren din martie 2018, a atins sferturile de finală la patru turnee, de două ori la Wimbledon şi de două ori la US Open. Americanca a câştigat turneul „de încălzire” de la Auckland în acest an, dovedind o dispoziţie de joc foarte bună.

Ashleigh Barty (1WTA) – 5.00

Numărul 1 WTA are ca obiectiv să devină prima sportivă din Australia care să ridice trofeul după 42 de ani. Martina Navratilova crede că pe umerii lui Ashleigh este o presiune imensă, având în vedere poziţia din clasament şi aşteptările publicului. Este posibil ca această presiune să îi fie fatală.

Naomi Osaka (3 WTA) – 5.00

Deţinătoarea titlului de la Melbourne este de aşteptat să lupte din greu pentru apărarea „coroanei”. Înainte să piardă semifinala de la Brisbane în faţa Karolinei Pliskova, Osaka avea 14 victorii consecutive, care i-au construit, cu siguranţă, un moral solid.

Simona Halep (4 WTA) – 6.00

Simona a jucat doar două meciuri în acest an, la Adelaide, cel de-al doilea fiind înfrângerea în faţa Karynei Sabalenka. Cel mai important lucru este că românca îl are din nou alături pe Darren Cahill, antrenorul australian care are capacitatea să intervină în timpul meciurilor cu sfaturi care îi schimbă instant jocul.

Karolina Pliskova (2 WTA) – 8.00

Tocmai a câştigat cel de-al treilea titlu la Brisbane, după ce a învins-o în finală (2-1 la seturi) pe Madison Keys. Cehoaica are în palmares 14 turnee WTA şi este cunoscută pentru modul în care se mobilizează în confruntările cu adversarele de top.

Agenţiile de pariuri sportive online la care pot paria românii consideră că cea mai probabilă finală este între Serena Williams şi Simona Halep. Williams are cota 35.00 să câştige această confruntare desfăşurată în ultimul act al competiţiei, iar victoria Simonei are cota 35.00.

Apropo de cote, Simona Halep are cota 2.80 să câştige al treilea sfert al tabloului, în timp ce Aryna Sabalenka are cota 4.50, iar Belinda Bencic are cota 7.50.

Se poate paria şi pe etapa de eliminare Simonei:

  • Turul 2 – 7.25

  • Turul 3 – 4.75

  • Turul 4 – 8.00

  • Sferturi de finală – 7.00

  • Semifinale – 10.00

  • Finalist – 13.00

În fine, România are cota 8.00 să fie ţara câştigătoare a trofeului. În afară de Simona Halep, ar mai conta în lupta pentru trofeu Sorana Cîrstea, dar ea are cota 200.00 să ajungă în finală.

Înainte de a paria, asiguraţi-vă că mizaţi pe cele mai bune cote. Consultaţi lista completă a agenţiilor de pariuri online din 2020 pe PariuriX.com şi pentru a afla ce operatori au oferte speciale pentru Australian Open.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare