Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Prefer campionatul anul ăsta” Craiovenii nu se gândesc la Cupă: ”Am câştigat acest trofeu anul trecut”

”Prefer campionatul anul ăsta” Craiovenii nu se gândesc la Cupă: ”Am câştigat acest trofeu anul trecut”

Fotbal

Comentarii

Astăzi s-au tras la sorţi meciurile din semifinalele Cupei României. Universitatea Craiova se va duela cu FC Viitorul, însă trofeul nu le mai face cu ochiul oltenilor.

Craioveanu şi-ar dori s-o vadă mai repede pe Craiova campioană a Ligii 1. ”Mă bucur că am căzut cu Viitorul, datorită faptului că e o echipă care propune, care joacă fotbal, o echipă ofensivă, care nu ştie să se apere şi care în schimb ştie să atace foarte bine. Iar jocul lor cred că nouă, Craiovei, ne convine. Noi suferim cu echipele care se apără şi joacă pe contraatac”, a spus Gică Craioveanu.

Oficialul oltean nu consideră că fotbaliştii pregătiţi de Devis Mangia au prima şansă la câştigarea Cupei României: ”Nu. Şi mai ales în Cupă. Dacă spuneai în campionat, spuneam da, are prima şansă Craiova pentru că jucăm acasă, pentru că vor fi 30.000 de olteni. În Cupă e altceva, eu am trăit lucrul ăsta, am pierdut o finală cu Gloria. În care eram 95% favoriţi, mai ales datorită faptului că jucam fotbal foarte frumos şi eram o echipă super ofensivă.

Prefer campionatul anul ăsta Cupei. Am câştigat Cupa anul trecut şi cred că după 20 şi mulţi ani e timpul să luăm şi noi un campionat.

Eu cred în remontada, că ăsta este cuvântul pe care vreau să îl folosesc, că îmi aduc aminte de acel 4-0 cu care a bătut Getafe pe Barcelona după acel 5-2. Şi consider că echipa este capabilă să întoarcă situaţia şi să ne batem la titlu”, a spus Gică Craioveanu.

Formaţia Universitatea Craiova va juca în compania echipei FC Viitorul, iar CFR Cluj va întâlni Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi de la Casa Fotbalului.

Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Meciurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc în perioada 2-4 aprilie, turul, respectiv 23-25 aprilie, returul.

Afla mai multe despre: cupa românieigica craioveanu 

viewscnt
Articole similare