Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pregătesc promovarea în Superliga: "Am început demersurile pentru schimbarea formei de organizare". Clubul va folosi "modelul Voluntari"

Pregătesc promovarea în Superliga: "Am început demersurile pentru schimbarea formei de organizare". Clubul va folosi "modelul Voluntari"

Liga 2

Comentarii

Una dintre echipele care nu au drept de promovare în Superliga pregăteşte schimbări, pentru ca din sezonul următor să aibă miză în campionat. Clubul ar putea deveni societate pe acţiuni, iar conducerea vrea să imite ce se întâmplă la FC Voluntari.

Domină Liga 2 şi vor să promoveze în Superliga: "Am început demersurile pentru schimbarea formei de organizare"

Reşiţa, Alexandria, Şelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina şi Dumbrăviţa sunt cele opt echipe care nu pot promova în Superliga. 

Aşa cum s-a întâmplat cu CSA Steaua Bucureşti în sezoanele trecute, care a condus clasamentul, liderul din acest moment din Liga 2 nu poate face pasul în Superliga. 

Totuşi, CSC Şelimbăr face eforturi pentru a regla situaţia, spre deosebire de "militari". 

Prin vocea directorului general Cornel Stănilă, CSC Şelimbăr se pregăteşte pentru modificări, care ar putea schimba viitorul clubului din judeţul Sibiu. 

”Am început demersurile pentru schimbarea formei de organizare, dar vom ţine cont şi de decizia Comitetului Executiv cu privire la cluburile din SuperLiga. Ne transformăm într-un SA (n.r. – societate pe acţiuni), lucrăm mult şi la partea asta, chiar am discutat să preluăm modelul Voluntari.

Normal, vrem aceste lucruri, dar trebuie să ţinem cont şi de contextul economic. Se schimbă de la lună la lună cuantumul finanţărilor în sport şi nu prevăd un viitor bun pentru ce urmează în sportul românesc. Este foarte greu, fie că eşti de drept public, fie că eşti de drept privat.

Noi nu avem sponsori mici, dar sunt oameni din comunitate care ajută cu sume mici. Eu mă bucur că vin alături de noi, sunt paşi mici, dar este foarte greu. Mai ales acum, cu Legea Sponsorizărilor modificată. E foarte greu să vină lumea şi să sponsorizeze sportul şi fotbalul”, a spus Cornel Stănilă la Sport Total FM, citat de Liga 2.

CSC 1599 Şelimbăr conduce clasamentul din Liga 2 în acest moment, cu 30 de puncte acumulate după 13 etape. 

Afla mai multe despre: csc selimbarcsc selimbar drept de promovarecsc selimbar liga 2echipe fara drept de promovare liga 2 

viewscnt
Articole similare