Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pregăteşte Becali o surpriză pentru banca FCSB-ului? ”Edi şi Şumudică sunt antrenori buni, dar cred că vine al treilea...”

Pregăteşte Becali o surpriză pentru banca FCSB-ului? ”Edi şi Şumudică sunt antrenori buni, dar cred că vine al treilea...”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic nu exclude ca Gigi Becali să vină cu o soluţie surprinzătoare pentru banca FCSB-ului. În acest moment, Edi Iordănescu este marele favorit, urmat de Marius Şumudică, cel care este însă contestat de suporteri.

Gigi Becali caută în această perioadă un înlocuitor pentru Mihai Teja, care a fost demis după ce a ratat titlul. Până acum s-a discutat despre două variante, Edi Iordănescu şi Marius Şumudică. Însă Mircea Rednci nu exclude o surpriză:

”(Cu cine aţi prefera să vă duelaţi la FCSB, cu Iordănescu sau cu Şumudică pe bancă?) Amândoi sunt antrenori foarte buni, au şi lot bun, au şi sprijin financiar din partea lui Gigi, cu amândoi o să fie foarte greu. Cred că vine al treilea. Doi se bat şi vine al treilea, apare unul, scoate Gigi pe unul din pălărie sau Meme un străin. (E o criză de antrenori în România? Că MM spunea că nu are pe cine să propună...) Cei mai buni antrenori au echipe. Acolo e greu să fii antrenor”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicfcsb 

viewscnt
Articole similare