Experiențe împreună.
You are here:

Pregăteşte CSA o mutare spectaculoasă? Anunţ BOMBĂ făcut de Lăcătuş. În ce ligă va juca Steaua în 2020: ”Vom avea 15.000 de fani în tribune”

Pregăteşte CSA o mutare spectaculoasă? Anunţ BOMBĂ făcut de Lăcătuş. În ce ligă va juca Steaua în 2020: ”Vom avea 15.000 de fani în tribune”

Fotbal intern

Marius Lăcătuş are planuri mari la CSA Steaua. Chiar dacă echipa e în întârziere cu un an, după ce a ratat promovarea în Liga a 3-a, tehnicianul steliştilor pare convins că roş-albaştrii vor juca în Liga a 2-a foarte curând.

CSA Steaua s-a reunit, miercuri, iar Marius Lăcătuş a vorbit despre planurile mari pe care le are cu echipa din Ghencea.

”Nu avem nicio scuză dacă nu reuşim să promovăm în Liga a 3-a în acest an. Chiar dacă brandul Steaua semnifică foarte mult pentru fotbalişti sau pentru suporterii noştri, nu este uşor să aduci jucători de Liga a 2-a sau de Liga I când tu joci în Liga a 4-a. Dacă vom promova, atunci vom atrage nu numai jucători pentru echipa mare, cât şi pentru Centrul de Copii şi Juniori.

Când va fi gata stadionul, să sperăm că în 2020, vom juca în Liga a 2-a cu un număr foarte mare de spectatori. La Liga a 2-a, în mod cert, numărul suporterilor nu va fi atât de mare, dar cred că spre o medie de 10-15.000 de suporteri putem avea în Ghencea.

Este un proiect de suflet. Când s-a apelat la noi, niciodată nu s-au pus alte probleme pe primul plan decât ceea ce a însemnat clubul Steaua pentru noi. Gândurile noastre se duc destul de departe, să avem chiar şi prezenţe în cupele europene”, a spus Marius Lăcătuş.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta