Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pregăteşte Şumudică o mare surpriză la CFR Cluj? ”Este unul dintre cei mai buni jucători cu care am lucrat în viaţa mea”

Pregăteşte Şumudică o mare surpriză la CFR Cluj? ”Este unul dintre cei mai buni jucători cu care am lucrat în viaţa mea”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică spune că ”unul dintre cei mai buni fundaşi stânga pe care i-a antrenat” vrea să revină în România. Este vorba despre Junior Morais, cel care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Gaziantep.

Fostă vedetă la FCSB, Junior Morais se află într-o relaţie foarte strânsă de prietenie cu Marius Şumudică, alături de care a cunoscut cele mai bune perioade din carieră. Cei doi au adus primul titlu din istoria Astrei şi au colaborat şi la Gaziantep.

Acum, Junior Morais a rămas liber de contract, după ce s-a despărţit de Gaziantep şi Marius Şumudică spune că fundaşul în vârstă de 34 de ani vrea să se întoarcă în România, ţară pe care o consideră ”acasă”. N-ar fi exclus să-l vedem pe Junior Morais la CFR Cluj, unde Marius Şumudică doar ce a fost numit antrenor.

Junior Morais, surpriza lui Şumudică la CFR? ”Este în TOP 3 fundaşi stânga din campionatul Turciei”

Marius Şumudică şi Junior Morais s-au întâlnit prima dată la Astra, unde au avut cea mai bună perioadă din istoria clubului. Astra a reuşit atunci să câştige singurul titlu de campioană, Cupa şi Supercupa României şi a jucat în grupele Europa League, unde a reuşit câteva mari surprize.

Ulterior, drumurile lor s-au despărţit. Junior Morais s-a transferat la FCSB, în timp pe Marius Şumudică a plecat să antreneze în Turcia. În vara lui 2019, cei doi aveau să colaboreze din nou. Ajuns la Gaziantep, Marius Şumudică a cerut insistent ca Junior Morais să fie transferat de la FCSB, lucru care s-a şi întâmplat.

Fundaşul brazilian, care are şi paşaport românesc, a devenit jucător de bază la Gaziantep. În vara lui 2020, după un 3-3 cu Galatasaray, Şumudică a afirmat plin de entuziasm că Junior Morais este unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din campionatul Turicie.

”Junior... Probabil paşaportul ăsta al lui de România nu miroase a bine. Junior Morais este unul dintre cei mai buni fundaşi stânga cu care am lucrat în viaţa mea [...] Este în Top 3 fundaşi stânga din campionatul Turciei”, spunea atunci Şumudică.

Acum, n-ar fi exclus ca Marius Şumudică să încerce să-l transfere la CFR Cluj. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a dezvăluit că l-a propus la Rapid, deoarece Junior Morais vrea să revină în România, unde este căsătorit. Giuleştenii l-au refuzat şi n-ar fi exclus ca Şumudică să-i întindă o mână de ajutor.

”Am încercat să îi ajut (n.r. pe cei de la Rapid), ştiind că e liber de contract şi băiatul ar fi vrut să rămână în România, dar probabil îl va lua altcineva”, a spus misterios Marius Şumudică, într-o intervenţie la ProSport Live.

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare