Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pregătiri intense pentru un nou sezon în Liga Campionilor. Dinamo transferă pe bandă rulantă la handbal!

Pregătiri intense pentru un nou sezon în Liga Campionilor. Dinamo transferă pe bandă rulantă la handbal!

Sporturi

Comentarii

După ce a devenit campioana României, echipa de handbal masculin a celor de la Dinamo a pregătit noi transferuri. „Câinii” sunt convinşi că pot câştiga un nou titlu şi în următorul sezon.

Ultimul transfer al lor este interul dreapta Amine Bannour. Internaţionalul tunisian s-a făcut remarcat la echipele de club pentru care a jucat, dar şi la naţională.

Bannour a jucat în Tunisia la  Club Africain Tunis, Mudhar Club, Etoile du Sahel, Al Sadd şi Chambery (Franţa). Cu reprezentativa Tunisiei a cucerit medalia de aur la Campionatul Africii în 2018 şi 2012 şi este sfert finalist la Jocurile Olimpice din 2012.

Acesta a fost declarat cel mai bun inter dreapta la Campionatul Africii din 2012 şi cel mai bun marcator al Cupei Mondiale a Cluburilor din 2012.

Echipa din Ştefan cel Mare este calificată pentru al treilea an consecutiv direct în grupele Ligii Campionilor. Pe lângă tunisian, au mai fost transferaţi bosniacul Muhamed Zulfić, Nicuşor Negru şi Szasz Andras, cei din urmă venind de la CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: dinamohandbaltransferuriliga campionilor 

viewscnt
Articole similare