Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pregătită pentru un meci lung! Angelique Kerber a vorbit despre confruntarea cu Simona Halep din semifinale: ”Ştiu că sunt bună”

Pregătită pentru un meci lung! Angelique Kerber a vorbit despre confruntarea cu Simona Halep din semifinale: ”Ştiu că sunt bună”

Tenis

Comentarii

Angelique Kerber, adversara Simonei Halep din semifinalele de la Australian Open, a vorbit despre confruntarea cu numărul 1 WTA.

Kerber se aşteaptă la o partidă dificilă în faţa Simonei Halep şi anunţă că bătălia pentru un loc în finala de Australian Open va fi una extrem de lungă.

"Cu Simona Halep va fi un meci lung, cu schimburi lungi. Am jucat de multe ori contra ei. Fiecare meci a fost greu şi rezultatul a fost strâns. La final, nu contează cu cine voi juca. Vreau să îmi fac jocul în continuare.

Eu mă concentrez doar asupra mea. Ştiu că sunt bună în defensivă şi asta mă face puternică. Şi pot să alerg mult, să returnez multe mingi. Ştiu că pot fi agresivă, fac asta la antrenament şi vreau să fac şi în meciuri.  Vreau să îmi îmbunătăţesc jocul.

Mă mişc bine, returnez multe mingi, dar vreau să iau game-ul în mâinile mele şi când sunt la primire, să lovesc puternic de la retur. Vreau să fiu agresivă", a spus Angelique Kerber la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: kerberhalepaustralian open,  

viewscnt
Articole similare