Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preia Porumboiu un club din Liga 1? Unde a fost văzut fostul patron al lui FC Vaslui: ”Vin foarte des aici”

Preia Porumboiu un club din Liga 1? Unde a fost văzut fostul patron al lui FC Vaslui: ”Vin foarte des aici”

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu spune că nu intenţionează să investească la Poli Iaşi, aşa cum s-a speculat. Zvonurile au apărut după ce fostul patron al Vasluiului a fost văzut în timp ce ieşea din sediul Primăriei Iaşi.

Poli Iaşi caută în continuare investitori şi au apărut speculaţii că Adrian Porumboiu s-ar putea implica financiar. Zvonurile au fost declanşate de faptul că fostul mare arbitru internaţional a fost în vizită la Primăria Iaşi - proprietara echipei. Însă Porumboiu neagă acest scenariu:

”Nu, nici vorbă. Ce se aude... Nu pot face nicio afirmaţie deocamdată. Nu mă interesează subiectul. Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu se întâmplă în viitorul apropiat. Păi de ce să vin? Să bag bani aiurea? Nu-i mai arunc pe Vaslui, îi arunc pe Bahlui (n.r. localitate lângă Iaşi)? Dacă nu ai stadion, la ce să vin? Ei trebuie să se gândească că dacă vor să facă ceva pentru oraş şi pentru echipa de fotbal, să facă stadion nou. Doar nu fac din banii lor, o fac din banii contribuabililor. Dar dacă le place aşa, să fie doar o echipă, e altceva”, a declarat Adrian Porumboiu pentru ProSport.ro.

Omul de afaceri a explicat şi vizitele dese pe care le face în Iaşi: ”În Iaşi vin foarte des. E aproape de Vaslui. Acum ştiţi unde sunt? Tot în Iaşi. Îmi place Iaşiul, e un oraş drag mie”, a mai spus Porumboiu.

Afla mai multe despre: adrian porumboiupoli iasi 

viewscnt
Articole similare