Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preliminarii Euro 2020 | Germania şi Franţa au făcut spectacol, Italia a întors Bosnia, iar Turcia a pierdut în Islanda. Rezultatele zilei AICI

Preliminarii Euro 2020 | Germania şi Franţa au făcut spectacol, Italia a întors Bosnia, iar Turcia a pierdut în Islanda. Rezultatele zilei AICI
Comentarii

A fost zi de goluri în preliminariile Euro 2020. Nu mai puţin de 44 de reuşite am consemnat în partidele disputate marţi seara.

Germania a făcut spectacol în partida cu Estonia. Elevii lui Joachim Low au administrat un uluitor 8-0 estonienilor şi au punctaj maxim după 3 meciuri. Liderul grupei este însă Irlanda de Nord, care acumulează 12 puncte din patru partide. Nord Irlandezii s-au impus în Belarus cu 1-0 prin golul lui Paddy McNair.

Italia a întors partida cu Bosnia Herţegovina şi a câştigat cu 2-1. Verratti pe final şi Insigne cu o reuşită superbă au anulat golul marcat în prima repriză de golgheterul Romei, Edin Dzeko.

În Andorra, campioana mondială, Franţa a câştigat fără emoţii cu scorul de 4-0 în faţa ţării gazdă. Echipa care învingea Franţa în urmă cu câteva zile, Turcia a pierdut în Islanda, scor 1-2. 

Rezultatele zilei din preliminariile Euro 2020:

Kazahstan - San Marino 4-0
Azerbaidjan - Slovacia 1-5
Albania - Moldova 2-0
Andorra - Franţa 0-4
Belarus - Irlanda de Nord  0-1
Belgia - Scoţia 3-0
Germania - Estonia 8-0
Grecia - Armenia 2-3
Islanda - Turcia 2-1
Italia - Bosnia 2-1
Liechtenstein - Finlanda 0-2
Rusia - Cipru 1-0
Ungaria - Ţara Galilor 1-0

Afla mai multe despre: preliminarii euro 2020 

viewscnt
Articole similare