Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premier League nu scapă de pandemie. Un fotbalist tocmai a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Premier League nu scapă de pandemie. Un fotbalist tocmai a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Premier League

Comentarii

Un jucător al echipei Bournemouth a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, duminică, clubul din Premier League.

"Putem confirma că unul dintre jucătorii noştri a fost testat pozitiv pentru Covid-19, după a doua serie de teste în cadrul clubului. Confidenţialitatea medicală înseamnă că identitatea jucătorului nu va fi făcută publică, iar clubul solicită respectarea acestui lucru. În conformitate cu protocoalele Premier League privind testele pozitive, el se va izola pentru o perioadă de şapte zile înainte de a fi testat din nou, la o dată ulterioară. Respectând cu stricteţe regulamentele privind revenirea la antrenamente, terenul de pregătire al clubului rămâne un mediu de lucru sigur pentru jucători şi personal, care vor continua să fie testaţi pentru Covid-19 de două ori pe săptămână", a precizat gruparea.

Jucătorul de la Bournemouth este unul dintre cele două cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 raportate, sâmbătă, de liga profesionistă engleză.

Două persoane, din rândul jucătorilor şi membrilor staff-urilor cluburilor din Premier League, au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

Cele două cazuri, care ridică totalul la opt, au fost depistate la a doua serie de teste efectuate în cadrul grupărilor, în zilele de marţi, joi şi vineri.

Conducătorii forurilor fotbalistice au mărit de la 40 la 50 numărul persoanelor testate în fiecare club. Astfel, numărul total de controale, 996, a fost superior primei testări, efectuată la 17 şi 18 mai, când au participat 748 de jucători şi membri ai staff-urilor.

Până acum se cunoaşte că jucătorul Adrian Mariappa (Watford) şi antrenorul secund al lui Burnley, Ian Woan, au fost testaţi pozitiv.

Toate persoanele testate pozitiv au fost plasate în izolare.

Jucătorii din Premier League au început, marţi, antrenamentele individuale.

Campionatul englez a fost întrerupt, la 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus şi ar putea fi reluat în iunie. Din acest sezon al Premier League mai sunt de jucat 92 de meciuri.

Afla mai multe despre: bournemouthcoronaviruspremier league 

viewscnt
Articole similare