Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premier League se întăreşte. Ramos aproape de Liverpool, Sabitzer aproape de Tottenham

Premier League se întăreşte. Ramos aproape de Liverpool, Sabitzer aproape de Tottenham

Fotbal

Comentarii

Ramos la Liverpool şi Sabitzer la Tottenham, două transferuri care păreau imposibile în urmă cu ceva timp, sunt acum foarte aproape de a fi realizate.

Liverpool suferă în defensivă după accidentările grave suferite de Joe Gomez şi Virgil van Dijk, accidentări de lungă durată. Aducerea lui Sergio Ramos, liber de contract din vară, pare soluţia cea mai plauzibilă pe care Jurgen Klopp o are la dispoziţie. Ramos a fost autorul unei accidentări grave pe care i-a cauzat-o lui Mohamed Salah în finala Ligii Campionilor din 2018 dintre Liverpool şi Real Madrid. Ramos va pleca gratis de la Real în vară după ce contractul acestuia nu a fost prelungit de conducere.

Rivala din Premier League a celor de la Liverpool, Tottenham, este şi ea pe cale de a realiza un transfer de bună calitate. Jose Mourinho s-a arătat interesat în mai multe rânduri de austriacul Sabitzer. Căpitanul celor de la RB Leipzig poate părăsi clubul în vară pentru suma de 40 de milioane de euro. Până la vară, Mourinho are timp să-i găsească o echipă şi lui Dele Alli, care nu mai este dorit la club.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liverpooltottenham 

viewscnt
Articole similare