Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră în Cehia! Slavia, echipa lui Stanciu, va evolua cu suporteri în tribune chiar dacă este interzis accesul spectatorilor

Premieră în Cehia! Slavia, echipa lui Stanciu, va evolua cu suporteri în tribune chiar dacă este interzis accesul spectatorilorgalerie foto
Comentarii

Campionatul din Cehia s-a reluat, însă sub măsuri speciale. Toate meciurile până la finalul sezonului se vor juca fără spectatori, însă Slavia Praga a găsit o soluţie inedită pentru a avea fani în tribune.

Clubul la care evoluează Nicolae Stanciu a anunţat că mii de cartoane cu feţele suporterilor vor fi în tribune la toate meciurile care au mai rămas până la finalul sezonului. 

Aproximativ 18 euro îl va costa pe un fan al Slaviei dacă vrea să îşi vadă chipul pe stadion, chiar dacă accesul lui este interzis. Clubul a anunţat că jumătate din sumă va ajunge la centrul de copii şi juniori, în timp ce restul banilor sunt destinaţi materialelor şi instalării cartoanelor cu chipul suporterilor. 

Slavia Praga este pe primul loc în Cehia, cu 61 de puncte, cu opt peste locul secund, ocupat de Viktoria Plzen. În weekend, Slavia joacă pe teren propriu împotriva lui Jablonec.

Afla mai multe despre: slavia praga 

viewscnt
Articole similare