Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră în futsalul românesc: Informatica Timişoara a devenit campioana României!

Premieră în futsalul românesc: Informatica Timişoara a devenit campioana României!

Fotbal

Comentarii

Echipa de futsal Informatica Timişoara a cucerit luni seară titlul de campioană a României, după ce a trecut, în cel de-al treilea joc al finalei, de CS United Galaţi cu scorul de 5-2!

Cu scorul general de 3-0, Informatica tranşează astfel clar în favoarea sa duelul cu United, care pierde a doua finală consecutivă. Anul trecut, gălăţenii cedau în „decisiv”, pe teren propriu, 2-3 la general, în duelul cu Autobergamo Deva. CS United Galaţi a încheiat astfel sezonul pe locul doi, egalând performanţa de anul trecut.

Acesta e primul titlu din istoria clubului Informatica Timişoara, grupare care mai bifează o premieră, eventul! În urmă cu o lună şi jumătate, la Miercurea Ciuc, trupa pregătită de Robert Lupu cucerea Cupa României după o finală dramatică, decisă la loviturile de departajare, cu Autobergamo Deva.

„E un vis devenit realitate. De când am demarat acest proiect aici la Timişoara ne-am propus titlul. Nu a fost însă uşor, am avut de aşteptat. Am muncit enorm pentru a ajunge aici. Vreau să spun că această victorie e a acestui grup extraordinar de jucători, oameni de mare caracter cum rar poţi vedea. Sunt mândru că fac parte din această familie”, a declarat, pentru www.frf.ro, Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timişoara şi selecţioner al primei noastre reprezentative.

Afla mai multe despre: informatica timişoarafutsalcampioana 

viewscnt
Articole similare