Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră la Iaşi înainte de meciul cu Dinamo. Decizia luată de Stoican: "E ca la închisoare!" Cum sunt aşteptaţi "câinii" la Iaşi

Premieră la Iaşi înainte de meciul cu Dinamo. Decizia luată de Stoican: "E ca la închisoare!" Cum sunt aşteptaţi "câinii" la Iaşi

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi - Dinamo se joacă în această seară, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Flavius Stoican şi-a băgat pentru prima dată jucătorii în cantonament, înaintea unui meci din acest sezon, iar tehnicianul spune că va decide după partida cu Dinamo dacă acest lucru se va repeta. "E ca la închisoare", recunoaşte chiar tehnicianul.

"În acest campionat e prima dată când stăm în cantonament dar e o alegere binevenită şi până la urmă trebuia să schimb ceva. Nu am reuşit să câştigăm pe teren propriu în acest play out şi am zis că trebuie să fac o schimbare şi cred eu că e de bun augur. Sper şi rezultatul să fie pe măsură. Terenul ieri se prezenta foarte bine, acum nu ştiu cum o să fie la ora meciului, am văzut că plouă afară şi e destul de dificil. Dar indiferent de teren noi trebuie să jucăm, indiferent de vreme.

Voi decide la momentul respectiv, dacă simt că lucrurile sunt ok sau dacă trebuie să intrăm în cantoament. Nu exagerez cu cantonamentele pentru că am fost şi eu fotbalist şi ştiu ce înseamnă să stai foarte mult în cantonament, la un moment dat îţi doreşti să pleci, numai să nu stai în cantonament. Consider că este ca o închisoare cantonamentul, dar noi nu exagerăm"
, a declarat Flavius Stoican.

Ieşenii au ieşit împreună la cafea în ziua meciului, însă rămân concentraţi pe ceea ce au de făcut pe teren.

"O partidă dificilă, Dinamo este Dinamo indiferent de poziţia pe care o ocupă în clasament, sunt sigur că vor veni să practice un joc bun şi să câştige acest meci. Însă noi suntem pregătiţi şi sper să obţinem o victorie. Din păcate pentru noi, în ultimele partide de acasă nu am avut o evoluţie consistentă, însă sunt sigur că în partida din această seară vom avea o evoluţie bună şi sper să obţinem cele 3 puncte", a declarat Andrei Sin.

Afla mai multe despre: stoicandinamo 

viewscnt
Articole similare