Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră la Mondial: Betano a plătit victoria Belgiei, dar şi pe a Japoniei!

Premieră la Mondial: Betano a plătit victoria Belgiei, dar şi pe a Japoniei!galerie foto

Ponturi pariuri

Comentarii

O zi de mare bucurie pentru clienţii Betano.com şi, totodată, o premieră pe piaţa pariurilor online din România. Toţi pariorii care au mizat pe victoria Japoniei sau pe cea Belgiei, la meciul jucat luni seară în optimile de finală ale Cupei Mondiale, şi-au primit banii cu toate că niponii au pierdut în cele din urmă.

O zi de mare bucurie pentru clienţii Betano.com şi, totodată, o premieră pe piaţa pariurilor online din România. Toţi pariorii care au mizat pe victoria Japoniei sau pe cea Belgiei, la meciul jucat luni seară în optimile de finală ale Cupei Mondiale, şi-au primit banii cu toate că niponii au pierdut în cele din urmă.

Cum a fost posibil? Şi cum este posibil să câştigi la fel, mai departe la Mondial?

Belgia - Japonia a fost un meci de mare intensitate. Asiaticii au condus cu scorul de 2-0, însă „diavolii roşii” au revenit, au egalat şi apoi au câştigat la ultima fază, după un contraatac pornit de la portar şi încheiat cu gol în doar două pase!

Desfăşurarea intensă s-a tradus nu doar în bucuria de a privi o partidă de fotbal de calitate, ci şi în câştiguri importante pentru clienţii Betano. Aceştia au profitat de oferta specială de pe durata Cupei Mondiale 2018, numită „Avans de 2 goluri”, conform căreia pariurile plasate pe victorie se consideră a fi deja câştigătoare, fără a aştepta finalul meciului, dacă echipa favorită conduce oricând cu o diferenţă de două goluri.

Conform ofertei Avans de 2 goluri, pentru că Japonia a condus la un moment cu două goluri, toţi cei care au pariat înainte de meci pe victoria asiaticilor şi-au primit banii în momentul în care Takashi Inui a marcat în minutul 52. Cota a fost de peste 7,00. Aşadar, 100 de lei pariaţi au adus un câştig de peste 700, cu toate că Japonia nu a fost echipa câştigătoare la finalul celor 90 de minute.

După ce Belgia a câştigat meciul, aşa cum este normal, Betano a stabilit câştigătoare şi pariurile plasate pe victoria europenilor, la o cotă de aproximativ 1,50.

Toată lumea a câştigat, ceea ce poţi face şi tu chiar atunci când echipa ta favorită pierde!

Cupa Mondială 2018 merge mai departe, alături de oferta Avans de 2 goluri. Intră pe site şi bucură-te de Mondial, la cote maxime şi cu oferte unice!

Drumul spre Glorie

Betano.com are activă pe site o altă promoţie, pentru Mondial. Se numeşte Drumul spre Glorie.

Clienţii Betano primesc puncte de loialitate pentru activitatea de pe site, de exemplu dacă se conectează, dacă plasează pariuri, dar şi pentru alte acţiuni.

Primii 150 de oameni care adună cele mai multe puncte în clasamentul „Drumul spre Glorie” primesc premii cash, iar premiul cel mare pentru Locul 1 este de 15.000 de lei.

1.000.000 de lei la Mondial

Tot pe durata Cupei Mondiale, Betano găzduieşte un concurs cu  întrebări şi răspunsuri pentru pasionaţii de fotbal, fără ca aceştia să trebuiasă să parieze.

Concursul are loc pe aplicaţia de iOS sau Android numită Strike by Betano. Peste 5.000 de oameni care au descărcat deja Strike de la începutul turneului din Rusia se luptă în aceste momente pentru marele premiu în valoare de 1.000.000 de lei.

Dacă nu ai deja Strike, instalează-o şi ţine-o, e posibil să fie suprize şi după Mondial!

Mondialul înseamnă distracţie! Mondialul înseamnă Betano!

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetanobelgiajaponia 

viewscnt
Articole similare