Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră pentru San Jose Sharks în noul sezon din NHL

Premieră pentru San Jose Sharks în noul sezon din NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

San Jose Sharks a învins Buffalo Sabres cu 3-2 şi a inregistrat prima victorie a sezonului în NHL. În direct la Telekom Sport, californienii au reuşit să-şi menţină avansul minim până la final, evitând astfel un debut în noul sezon cu 3 înfrângeri consecutive, lucru care nu se mai întâmplase din 1993.

Cehul Tomas Hertl a deschis scorul pentru San Jose dupa doar doua minute si 15 secunde, fructificand prima superioritate numerica a partidei. Buffalo a dat replica prin noua achizitie Jason Pominville, care mai intai a egalat la 1, in prima repriza, apoi a dus scorul la 2-2, in debutul partii secunde a meciului. Golul victoriei lui Sharks a venit din partea elvetianului Timo Meier, care a reusit astfel sa sparga gheata cu prima sa reusita a sezonului.

Faza meciului a venit insa pe final, cand veteranii lui San Jose, Pavelski si Thornton, nu au reusit sa introduca pucul in poarta goala a oaspetilor. Sharks inregistreaza prima victorie a sezonului si vor fi din nou in direct la Telekom Sport saptamana viitoare, in meciul de pe teren propriu cu Montreal Canadiens.

Afla mai multe despre: san josesharksbuffalosabrestimo meiernhl. hochei 

viewscnt
Articole similare