Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premierele Maratonului Olteniei 2018

Premierele Maratonului Olteniei 2018

Sporturi

Comentarii

Cea de-a VI-a ediţie a Maratonului Olteniei, powered by CEZ România, aduce două premiere în organizarea evenimentului sportiv, venite ca un răspuns la dorinţele participanţilor de la ediţiile anterioare.

Pentru prima dată în istoria Maratonului Olteniei, anul acesta, alergătorii şi cicliştii amatori se vor întrece în cinci probe de concurs consacrate în rândul evenimentelor sportive:

  • Sâmbătă, 25 august – Cursa MTB Cross-country, cu două variante de traseu: scurt, de 33 km şi lung, de 51 km;

  • Duminică, 26 august – Cursa Trail Run, cu trei variante de traseu: crosul de 10,5 km, semimaratonul de 21,5 km şi marea surpriză a acestei ediţii, CURSA DE MARATON DE 42 KM.

A doua premieră constă în faptul că în 2018, Maratonul Olteniei va sprijini nevoile a trei organizaţii care activează în zona Olteniei: Fundaţia World Vision Romania, Asociaţia „Little People” şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Taxele de participare plătite de către sportivii care participă la cursele de trail run şi MTB din cadrul evenimentului vor fi dublate de către CEZ România şi direcţionate pentru sprijinirea programelor: „Pâine şi mâine” (Fundaţia World Vision România), programul zilnic de sprijin psihosocial pentru pacienţii din Oltenia (Asociaţia Little People) şi dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea cu aparatură modernă AccuVein. Spre deosebire de ediţiile anterioare, anul acesta, competitorii au oportunitatea de a selecta programul pe care doresc să îl susţină. Tot ce vor avea de făcut este să îşi exprime opţiunea la ridicarea kiturilor de participare. Astfel, suma finală va fi împărţită direct proporţional cu numărul opţiunilor exprimate de participanţii la eveniment.

Sportivii doritori se pot înscrie la cursele de Trail Run şi MTB Cross-country ale Maratonului Oltenei 2018, desfăşurate pe 25-26 august, la Râmnicu Vâlcea, accesând www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te.

 

Afla mai multe despre: maratonul oltenieiadvertorial 

viewscnt
Articole similare