Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premierul Franţei i-a oferit Papei Francisc un tricou semnat de Lionel Messi

Premierul Franţei i-a oferit Papei Francisc un tricou semnat de Lionel Messi

Lionel Messi

Comentarii

Premierul Franţei, Jean Castex, i-a oferit Papei Francisc un tricou semnat de jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi.

Jean Castex i-a oferit Papei Francisc un tricou semnat de Lionel Messi

Şeful Guvernului francez i-a oferit Suveranului Pontif o ediţie ilustrată de Tony Johannot a romanului «Notre-Dame de Paris», scris de Victor Hugo, din 1836.

Papa a primit şi un tricou semnat de Lionel Messi. El este un admirator al lui Messi, cu care s-a întâlnit deja în 2013.

Diego Simeone a vrut să dea marea lovitură: ”L-am sunat pe Suarez să-l întreb dacă Messi vrea să vină la Atletico”

Antrenorul argentinian, Diego Pablo Simeone, a recunoscut că şi-ar fi dorit să-l aducă pe Leo Messi la Atletico Madrid.

Şi nu doar că şi-ar fi dorit, dar Simeone a şi făcut ceva în acest sens. Antrenorul lui Atletico a apelat la prietenul apropiat al lui Lionel Messi, Luis Suarez, pentru a afla dacă starul care a scris istorie la Barcelona are disponibilitatea de a semna cu formaţia madrilenă.

Într-un interviu acordat celor de la Ole, antrenorul lui Atletico Madrid a mărturisit:

”Hai să-ţi povestesc ceva. L-am sunat pe Luis (n.r Suarez). Cu tot respectul, pe Leo nu l-am sunat, dar pe Luis da, pentru că voiam să-l întreb cum e Messi şi dacă ar exista o minimă posibilitate să-l aducem la Atletico. A fost un interes de aproximativ trei ore, pentru că cei de la PSG erau aproape de transfer”, a povestit ”El Cholo” pentru sursa citată.

Messi nu a mai ajuns la Atletico Madrid, ci la Paris Saint-Germain, la scurt timp după ce a plecat de la Barcelona.

Antrenorul a analizat şi posibilitatea de a-l fi avut pe Messi la echipa sa: ”El a fost mereu la Barcelona, eu tot în Spania, dar la Atletico. La naţională nu ne-am întâlnit. Dacă mă vei întreba unde trebuie să joace Messi eu îţi voi spune că la o echipă care vrea să câştige. O echipă care ştie să câştige”, a mai spus Diego Pablo Simeone.

Afla mai multe despre: messi-papa-psg 

viewscnt
Articole similare