Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premierul Italiei, şedinţă cu şefii fotbalului pentru a discuta reluarea Serie A, după votul cluburilor!

Premierul Italiei, şedinţă cu şefii fotbalului pentru a discuta reluarea Serie A, după votul cluburilor!

Serie A

Comentarii

Premierul Italiei, Vincenzo Spadafora, va ţine astăzi o şedinţă alături de reprezentanţii fotbalului italian pentru discuţii privind reluarea campionatului. Totuşi, se pare că nicio decizie oficială nu va fi luată în acest moment, anunţă Gazzetta dello Sport.

Cluburile din Serie A au votat, marţi, în unanimitate pentru reluarea sezonului după pauza forţată provocată de pandemia de COVID-19. Astfel, Guvernul are ultimul cuvânt, iar prim ministrul Vicenzo Spadafora va organiza miercuri o întâlnire cu şefii fotbalului pentru a discuta acest aspect. Totuşi, susţine Gazzetta dello Sport, nu va fi luată nicio decizie oficială, Spadafora urmând să dea undă verde, cel mai probabil, antrenamentelor individule.

Nu se pune problema, spune sursa citată, să se decidă încă de acum în cadrul şedinţei dacă se va relua sezonul din Serie A sau măcar antrenamentele în grup. E nevoie de timp şi de un plan bine pus la punct pentru reluarea sezonului.

Vot unanim pentru reluarea sezonului în Serie A

Reprezentanţii tuturor celor 20 de cluburi din Serie A s-au întrunit prin videoconferinţă cu şefii fotalului din Italia şi, deşi iniţial opt cluburi nu doreau reluarea campionatului, s-a votat în unanimitate pentru acest lucru. Antrenamentele în grup ar urma să fie reluate pe 4 mai, în timp meciurile oficiale la finalul lunii mai sau la începutul lunii iunie.

Afla mai multe despre: serie acoronavirusvincenzo spadafora 

viewscnt
Articole similare