Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premii de peste 12.000 de euro la Romanian Esports League. Cum se desfăşoară competiţia

Premii de peste 12.000 de euro la Romanian Esports League. Cum se desfăşoară competiţia

eGames

Comentarii

Romanian Esports League este o competiţie românească de Esports care are ca scop promovarea şi dezvoltarea scenei naţionale de eSports. Turneul este la al doilea sezon şi vine cu îmbunătăţiri, noutăţi, şi cu premii de peste 12.000 euro.

Acest sezon de “Romanian Esports League” se axează pe două dintre cele mai populare sporturi electronice. Este vorba despre două competiţii: League of Legends şi Counter-Strike: Global Offensive. Două jocuri complet diferite, care susţin o competitivitate la fel de înaltă şi o concurenţă acerbă, cu un total de peste 1.500 de echipe, sau 7.500 de jucători.

Cum se desfăşoară aceste turnee?

Ambele turnee încep printr-o perioada de calificări ce se desfăşoară în decursul a patru zile, timp de două săptămâni; interval în care echipele participante se luptă pentru a ajunge în finală, pentru ca apoi să intre în liga “Romanian Esports League”. Echipele rămase se vor duela timp de 10 săptămâni, primele patru echipe din clasament avansează în semifinale, iar ultimele două sunt trimise la baraj pentru sezonul următor. Totul se desfăşoară online, finala însă, se va juca offline într-o locaţie aleasă de organizator.

 


Motto-ul competiţiei fiind, “tu faci parte din comunitate şi din revoluţia Esports în România”, acesta continuă să aibă ca scop şi viziune, extinderea acestui domeniu în România şi reuşeşte într-adevăr acest lucru pe mai multe fronturi, prin recorduri excepţionale: peste 90.000 de spectatori unici în etapă a 4-a a competiţiei şi 12.000 de spectatori live simultan, fiind cea mai vizionată competiţie românească de acest gen, cu peste 2 milioane de vizualizări din ziua inaugurării până în prezent.

 

Afla mai multe despre: romanian esports league 

viewscnt
Articole similare