Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Prepeliţă 2", pe bancă la FC Botoşani! Iftime a ales înlocuitorul lui Alexa: "Îi dau 'căruţa'"

"Prepeliţă 2", pe bancă la FC Botoşani! Iftime a ales înlocuitorul lui Alexa: "Îi dau 'căruţa'"

FC Botoșani

Comentarii

Finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a oferit detalii cu privire la înlocuitorul lui Dan Alexa pe banca moldovenilor.

FC Botoşani continuă seria catastrofală de rezultate, ultima ”reuşită” fiind eşecul contra uneia dintre cele mai slabe clasate din Liga 2, CSM Alexandria, în Cupa României, scor 1-2.

Drept urmare, formaţia din Moldova a rămas din nou fără antrenor. Dan Alexa a decis să nu mai continue la cârma botoşănenilor.

Cine îl va înlocui pe Dan Alexa pe FC Botoşani. Iftime: "Dacă nu, mă voi întoarce la WhatsApp”

Iar Valeriu Iftime recunoaşte că misiunea clubului său în acest sezon este una extrem de dificilă.

În acelaşi timp, finanţatorul lui FC Botoşani a dezvăluit şi cine va fi antrenor interimar la echipă, sperând ca acesta să fie un fel de ”Prepeliţă la FC Argeş”

”Eu n-am slăbit acceleraţia în a-i plăti şi a face tot ce trebuie pentru echipă ca să le fie bine! Acum e greu să-i resuscitez… E adevărat că a fost şi o succesiune de accidentări, de ghinioane, cu greu poate fi oprită!

Suntem cumva pierduţi! Caut un antrenor care să aibă forţă, să ne repoziţioneze. Niciodată nu mi-a fost frică! Acum da. Poate cu FCSB şi CFR Cluj îmi era frică, dar în rest mă băteam cu toţi. N-aveam mari emoţii!

Decizia de bază e să mă las (n.r. râde). Am un buget de 5 milioane de euro. Eu sper să mă salvez, fac tot ce pot să mă salvez (n.r. de la retrogradare). Dar mă aşteaptă anul următor cu alte 3 milioane de euro pe care le dau în fotbal. Apoi, următorul an tot cu 3-4 milioane de euro pe care le dau în fotbal

A crescut nivelul Ligii 1 la nivel de bugete. Sunt absolut convins că am cel mai mic buget. Nu spun că sunt cel mai sărac, pur şi simplu nu vreau să cred că pot să dau salarii jucătorilor 7-8-9-10.000 de euro. Nu pot.

M-am blocat aici unde nu dau mai mult de 6.000 de euro, dacă e un jucător foarte bun, iar cu bonusuri ajunge să ia 7.000!

Familia îmi zice să nu mă enervez, dar nu pot, mă consum! Trebuie găsită o soluţie, nu pot să stau să mă bată toţi!

Patache pentru noi e Prepeliţă doi! Am vorbit cu el, are ambiţie, a fost în relaţie cu Marius Croitoru. Să fie aşa cum a fost Prepeliţă la FC Argeş.

Îi dau căruţa 2-3 etape, dacă nu, mă voi întoarce la WhatsApp – acolo vin oferte de la intermediari, dar şi de la antrenori din toate ţările lumii, inclusiv România”, a declarat Valeriu Iftime, conform Radio Sport Total FM.

FC Botoşani este ultima în Superligă, cu doar şase puncte acumulate în 14 runde şi nici măcar o victorie obţinută. Următorul meci este pe terenul campioanei Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimedan alexa 

viewscnt
Articole similare